Kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün

pnrocaldi

durupinar.blogspot.com
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
11
0
86
43
Adana
Onu hiç beklemiyorduk, doktora bebek sahibi olmak için gittiğimizde prolaktin hormonumun fazla salgılandığını bu yüzden bebek sahibi olmamı engellediğini öğrenmiştim üstüne üstük bir de beyinde tümöre neden olabilecek yükseklikteydi hormonlarım. Çok üzülmüştüm, eşim teselli etmeye çalışsa da bir işe yaramıyordu. İlaç kullanımına başlamıştım hormonları düşürmek için sonra da korunmayı bırakmıştım zaten ben doğal korunuyormuşum diye. İşi biraz da dalgaya almıştım anlayacağınız. Sonra hiç beklemediğim bir şey oldu, göğüslerim irileşmiş, hassaslaşmıştı, çok sevdiğim çaydan tiksinir olmuştum, kokusu midemi bulandırıyordu, işyerinde arkadaşlarım "hamile misin yoksa?"şeklinde sorduklarında onları alaya alıyor hadi canım sizde ben asla hamile kalamam diyip gülüyordum. Sonra derslerde sınıfa girerken sınıfta portakal kokusu, balık kızartması kokusu almaya başlamıştım. Çocuklara siz burda meyve mi yediniz şeklinde sorduğumda gelen cevap hayır oluyordu ve ardından bana çocuklar öğretmenim hamile misiniz yoksa diyorlardı. İşte bunun üzerine dayanamayıp gebelik testi alıp uyguladım ve gözlerime inanamadım hamileydim. O iki çizgiyi görünce şok olmuştum. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. İki farklı duyguyu bir arada yaşamak diye buna diyorlar herhalde. Ertesi günü hemen doktora gidip gebeliği teyit ettirmek istedik ve 8 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde eşimde bende şok geçiriyorduk. 8 hafta boyunca nasıl anlamaz insan diceksiniz.(Reglim düzensizdi prolaktinden dolayı.) İLginç bir karşılama oldu meleğimin bize kendini göstermesi.Küçük bir fasulyeye benziyordu ve kalp atışları benim de kalbimi hızlandırdı. O günü hiç unutamam. Şimdi 16 aylık oldu sevgili kızım. :asigim:

ayyy ne güzel yaaa Allah uzun ömürler versin masallah opuyorumnanaktanAllah banada nasip eder insalahopuyorumnanaktan

Allah bağışlasın canımm ve Allah bütün bebek isteyenlere
en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah..opuyorumnanaktan

canım benim. çok hoş ya. Allah işte. ay duygusal oldum bende. Allah kucağına alıp koklamanı da nasip eder inşallah. hayırlı olsun.

df58768124d0b05120662ec6a5a7cdc0.gif
Gonca yaprağından yeşerdin
87541e2f3ac7fc9c62781033e18f091c.gif

Mayıs'tan tomurcuklandın süt kokulu ana kucağına.

Çok beklendin be çocuk
4ef3c2f2c54e8581ea8fd284e6045576.gif

Ama geldin sonunda,

Hoş geldin bebek
Hoş geldin aramıza.
3add3b41094f9e6ddd728799153785d8.gif

İsmin kadar mavi olsun geleceğin
Nehir kadar uzun ve duru ömrün.

Kevser kadar berrak olsun suyun
İrem kadar bereketli günün.

Gökkuşağı desenli uçurtmaların
Melek kanatlı beşiklerin olsun,

Umut türkülü ninniler söylensin kulaklarına
Gelincik renkli buseler konsun pembe yanaklarına.

Gülücükler damlasın her daim yaş yerine gözlerinden
Erguvan kokuları tütsün yemyeşil bahçelerinden.

Aksakallarını tuttukların
Aksakallarını tutturdukların olsun

Karun kadar zengin olsun yüreğin.
37abff31f91bfd784ed43e9d4d8f92cd.gif

Güneş doğsun her sabah ülkem gibi üzerine
Ay gölgeleri pusmasın asla ümitlerine.

Bu Dünya seni çok sevsin bebek
Sende Dünya'yı,

Kirletmesin seni kirlenmiş elleri
Ak bulutlar yıkasın bembeyaz tenini.

Poyraz savursun tüm öfkelerini
Meltem esintileriyle kucakla istikbalini.

Hoş geldin bebek
Hoş geldin aramıza.
32ab1b636ba6ac2701e4175eb727aa95.gif

Ağlayarak geldin belki ama
Kahkahalarla bak olur mu, yarınlara.

Hoş geldin bebek
Sefa geldin aramıza.
b90869f78de6ee1d018299b874a35d07.gif

e33da7ad6322adceaeda9370b0bc4c39.gif
:asigim::nazar:

Back