Kizima hala isim bulamadim :( Yardim eder misiniz

Ucmevsim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
221
497
31
Merhaba kizlar kizima hala isim bulamadim. Simdiye kadar bulurum saniyordum ama kiza isim bulmak cok zormus o yuzden sizden fikir almak istiyorum. Aklimizdaki isimler
Ece
Begüm
Birce
Defne
Damla
Beren
Bunlardan hangisi hos ve tatli bir kizi cagristiriyor sizler icin :)
Eger baska fikirler varsa onlari da gormek isterim cok tesekkurler :)

Birce haric hepsi güzel bence. Defne ve Beren çok yaygın kullanılıyor onu da göz önünde bulundurun derim.

Defne ve Beren'den gına geldi. Bir anda böyle patlayan isimleri hiç sevmiyorum.

Diğer isimler güzel. Özellikle Birce ve Begüm

Gülşah ta güzel bir işim canım
Defne ve Beren çok var sen bilirsin tabi ama ben olsam tercih etmezdim

Ben defne ismini çok beyeniyorum benim bir kızım var adı nehir şimdi hamileyim bi kızım daha olucak bizde eylül duru derin arasında kaldık ama üçünden birinde karar vericem sanada fikir olsun

Begum :) begum isimli hangi kiz cocugunu gorduysem hepsi cok guzel :)

Ben defne ismini çok beyeniyorum benim bir kızım var adı nehir şimdi hamileyim bi kızım daha olucak bizde eylül duru derin arasında kaldık ama üçünden birinde karar vericem sanada fikir olsun
Merhaba bizim de bir kızımız olacak nehir ismi de düşündüklerimden biri fakat hiç nehir isimli bir tanıdığım olmadığı için nasıl oluyorlar mesela su ile ilgili ismi olanlar değişken ruhlu olur diyorlar öyle mi siz de de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…