• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıma güzel bir isim arıyorum yardımmm

cnm bende şubat 18 de doğum yapıcam inş allah hayırlı doğumlar versin öncelikle bende çok kararsızım kızımın ismi ipek yine kızım olacak onuda inci ve idil arasındayım belki sanada fikir olur banada sen fikir verirsin

cnm bende şubat 18 de doğum yapıcam inş allah hayırlı doğumlar versin öncelikle bende çok kararsızım kızımın ismi ipek yine kızım olacak onuda inci ve idil arasındayım belki sanada fikir olur banada sen fikir verirsin

Benim melegim daha gelmedi canim darisi basima diyim oncelikle ben MASAL dusunuyorum cok saf purusuz ne bilim cok tatli bir isim masal denince pembe bir goruntu geliyor insanin aklina rahatlatici farhaliyor insan bu benim fikirim tabi sen bilirsin ama Yuce Allahim kismet ederse benim kizim olursa ismi MASAL olucak:)

evt masal ismini bende istemiştim ama babamız beyenmedi erkekler bilirsin işte biz iki isim arasındayız idil veya inci olacak hayırlısı inş

buğlem ismini önerebilirim cenneti müjdeleyen melek anlamı ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş.

şara,neva ve narin isimleri favorim..şmdiden tebrik ederim..sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah..allah tüm bebek isteyenlerin en kısa zamanda dileklerini yerine getirsin..bnde bir kız çocuğum olsun çok istiyorum..sağlıklı sıhhatli bi bebeğim olsun da cinsiyeti çok önemli değil..

azra, ayben, alaz, bunlar da benim beğendiğim kız isimleri. ha bir de aybike var :) kendi ismimi de seviyorum :)

allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin onda görmek istediğin ismi düşün ama kesin kararını onu kucağına alınca veriyorsun o isim kucağındaki bebeğe yakışıyor sana onu çağrıştırıyor

erva duru,suden,ırmak da benim seçtiğim isimler.isim bulmak çok zor oluyor.benim doğuma çok var ama şimdiden isim krizi başladı.ALLAH hepimizin bebeğini korusun.

benm prensesimin ismide öykü olucak inşallah.. belis ismide güzel aşkın ilk meyvası demekmiş..

ben de 18 haftalık hamileyim. kızım olacağını öğrendim:8: ismini gülfem koymayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse.:49:

Back