Kızıma günlük tutuyorum.Herşeyi anlattım ona...

canbahar

Bahar'ımm...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
1.367
0
Hamileliğimin başından beri kızıma günlük tutuyorum.Tam 31+1 haftadır yazıyorum.Ona yaşadıklarımı bir bir anlatıyorum.Çift çizgiyi gördüğümdeki duygudan başlayıp doktor kontrollerinde yaşadıklarımı,canımın çektiklerini,tiksindiklerimi,aylık gelişim tablosunu,ilk tekmelerini,evimizi ziyaret edenleri,ona alınan hediyeleri,ağladığım geceleri,alınganlıklarımı ve daha aklıma gelmeyen bir çok olayı anlattım ona.Yazarken,büyüyünce kızımın okuyacağını düşündükçe heyecanım artıyor.Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.Ama bence bir kadının hayatının dönüm noktası evlenmesi değil anne olmasıymış.Yaradan bana kucağıma almayı da nasip etsin inşallah.Tabi benim gibi isteyen ve bekleyen herkese de.Mutlu bebeklerle dolsun ortalık.İnşallah doğumdan sonrasında da yazmaya devam edeceğim.
Şu an bunu sizlerle paylaşmak bile beni çok mutlu ediyor.Paylaşanlara teşekkür ederim.

canımsın ben de gebeliği düşündüğümüzden beri yazıyorum hatta başlama tarihim kızımdan önce düşük yapmıştım,o düşük gününden beri yaşadığım herşeyi yazdım... bakalım neereye kadar devam edebileceğim.. günlük tutmak liseden gelen bir alışkanlığım ama eşim bir yığın günlüğümü ortadan yok etti,malum geçmiş hesaplardan dolayı...hiç bir iz kalmadı geçmiş hatıralarımdan,ben de üniversitenin sadece 1. yılında tutttum 4-5 yıl aradan sonra ilk kez sürekli tutmaya başladım..

benim de bir kürtajım var boş gebelikten dolayı.O zamandan yazmıştım senin gibi ama o defteri bırakıp başka başladım.Okumak üzüyor beni.Yeni bir sayfa açtım kızımla kendime hem defterde hem de şu hayatta.

sen de haklısın oda başka bir bakış açısı ama ben hiç kapatamadım o defteri hiç unutamadım hep ağladım hep ağlıyorum, gökhan türkmen in bir şarkısı var bilr misin dön diye, o şarkının sözlerini sanki ben yazdım gibi, klip o acı günleri hatırlatıyor.. o ilk heyecan ve ilk kaybediş... çaresizlik...kızım oldu çok şükür, o bebeğim olsaydı şimdi dünya tatlısı kızımla tanışamayacaktım, herşeyde bir hayır var derler yaa, ama yaşananları silemedi yüreğim.. ssonsuza kadar gidecek benimle..

kızlar yalnız degılsınız aynen bende yazıyorum herseyı ne hıssedıyorsam yazıyorum oglum okusun dıye ınsallah okur,Rabbım yavrularımızı bızlere bagıslasın.:asigimAminnn)

ben nediye bıraktım günlük tutmayı bilmiyorum lisede başlayıp nişanlanana kadar yazmıştım ama evlendikten sonra bıraktım keşke devam etseymişim özellikle hamile kaldığım dan itibaren...:çok üzgünüm:

Canım benim bende 7 şubatta bir erkek çocuğu dünyaya getirdim .Allah bağışlarsa bende senin gibi oğluma günlük tutmaya başladım herşeyini yazmaya çaılışıyorum onun ilk saçını ilk parasını herşeyini. onu büyüynce vereceğim inşallah o günleri görürrüm.

ben de hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren yazıyorum kızıma: kesinlikle hoş bi anı. ve soy ağacı, ilklerin notlarını barındıran bi albüm aldım. doğduktan sonra her ikisine de devam edeceğim. çok keyifliii...

o şarkıyı bilirim ama hiç o şekilde dinlememiştim.Yaradan'ın o duyguları yaşamamızı istemesinin de bir sebebi var elbette.Sen tatlı kızınla tanışmışsın,bana da nasip olur inşallah.

Allah bağışlasın yavrunu canım.

Bence bundan sonrasında bile başlayabilirsin.Geç kalmış değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…