• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma Banyo Yapmayı Nasıl Alıştırabilirim?

lktkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
17
0
36
Uşak
Kızım 23 aylık oldu yaklaşık bir ay önce banyo yapmayı çok severdi. Kendi elbiselerini çıkarır küvete girer ve kendini yıkadı fakat şimdi çok korkuyo ne yapacağımı şaşırdım özellikle başını yıkatmıyor başına su döktüm mü çığlık atıyor lütfen böyle durum da olan arkadaşlar var mı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ben artık ne yapacağımı şaşırdım .şimdiden teşekkür ederim :(

Canım benim oğlumda bebekliğinden itibaren suyu çok sever banyodan çokınca ağlardı. 3-4 ay önce bizde de aynı durum yaşandı banyo yapmak istemedi kaçtı başını yıkarken ağladı. Banyo yapıcağı zaman önce oyuncaklarını küvete soktum küçük kovasıyla kendisi oyuncaklarını yıkadı beni yıkadı babasını falan yıkadı derken tekrar alıştı çok uzun sürmedi zaten. Sende sevdiği oyuncakalrını yıkatmayı dene birde başına az şampuan yap ki fazla su dökmek zorunda bırakma olmadı bir süre şampuansız idare edin. Önemli olan tekrar suyu sevmesi kolay gelsin canım..

Canım benim oğlumda bebekliğinden itibaren suyu çok sever banyodan çokınca ağlardı. 3-4 ay önce bizde de aynı durum yaşandı banyo yapmak istemedi kaçtı başını yıkarken ağladı. Banyo yapıcağı zaman önce oyuncaklarını küvete soktum küçük kovasıyla kendisi oyuncaklarını yıkadı beni yıkadı babasını falan yıkadı derken tekrar alıştı çok uzun sürmedi zaten. Sende sevdiği oyuncakalrını yıkatmayı dene birde başına az şampuan yap ki fazla su dökmek zorunda bırakma olmadı bir süre şampuansız idare edin. Önemli olan tekrar suyu sevmesi kolay gelsin canım..

önerin için çok teşekkür ederim akşam denedim banyonun kapısından içeri girmedi gel oynayalım falan dedim zaten amacım yıkamak değil biraz olsun alıştırmaktı fakat beceremedim .

önerin için çok teşekkür ederim akşam denedim banyonun kapısından içeri girmedi gel oynayalım falan dedim zaten amacım yıkamak değil biraz olsun alıştırmaktı fakat beceremedim .

bende ayni dertten muzdaribim 3 yasindaki oglumu 1 haftadir banyo yaptiramiyorum acayip korkuyor nasil tekrar alistiracagim bilmiyorum siz naptiniz sorunu hallettinizmi hallettiyseniz nasil hallettiniz merak ettim

Back