Kızıma aniden bir şeyler oldu

Nihan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
40
1
46
Ankara
Merhaba,kızım 15 aylık ve normalde ya battaniyede sallayarak ya da emzirerek uyuturdum.Eşimin bir akrabasının düğünü için akrabalarla bir araya geldik ve o gün herkes kızımla ilgilendi.Gündüzzaten hafif ateşi vardı ilaç verdik.Akşam ateşlendi.Sabah 4 te uyduk.O günden sonra arkadaşlar kızım ne battaniyeyle ne emerek uyuyamıyor.Şu an 3 gün oldu.Diş problemi desem kontrol ettim sanmıyorum.Biraz burnu tıkalı ama sanki öyle bir şey değil.Nasıl anlatsam uykuya dalamıyor.Yatmak istemiyor çok ağlıyor.Nazar desem ne bileyim bu kadar etkiler mi?Maşallah da dediler ama yani o gün "çok mutlu,çok huzurlu,ne güzel"gibi ifadeler kullanan çok oldu.Ama hep iyi niyetli anlamadım şaşkınız ailece.Uykuya dalıyor sonra aniden kısa süre sonra ağlayarak ya da sızlayarak uyanıyor.Önceden ateş düşürücü verdiğimde rahatça uyurdu bilmiyorum.Siz yaşadınız mı böyle bir şey

Canım hepimizin bebeğinde dönem dönem böyle şeyler olabilir.Bende oğlumda yaşadım böyle şeyleri.
Nazardan da olmuş olabilir tabii.Belki de doktora götürsen daha iyi olur,daha rahat uyur bebeğin.
Bebeğini yanaklarından öpüyorum canım.Geçmiş olsun :)

Bebeklerde kulak ve boğaz enfeksiyonu; bir de "d" vitamini eksikliği bu tip belirtiler verebilir diye biliyorum...

Doktora götürmende fayda var.Kulak enfeksiyonu olabilir.Sağlıklıysa humananın iyi geceler çayını öneririm..Geçmiş olsun..

Back