Evimdeki insanlar pantolon bile giydirmezler bana(tabiki şimdilik)o yüzden açıklığı sorun ettimÇok demode yahu ne tatlı elbiseler var açıklık konusuna gelince poposu göğsü açık olmadığı sürece sıkıntı yok bana göre çocuk sonuçta denize de mi sokmayalım ozaman ? ki zaten rusyadasınız orada böyle şeylerin adı bile geçmez .. sadece elbise çok bayağı önden ya özür dilerm ama hiç beğenemedim
Madem kendi partisi kendi istedigi elbiseyi al nilufer hic anlamaz deme. Simdiki cocuklar cok akilli. Kendi istedigi olursa cok daha mutlu olur.Ama o ne anlarbunu beğendi o,ama ben beğenmedim
Çocuk anlamaz ki,ama ben onun güzel görünmesini istiyorumAnnene değil çocuğa sor ne giymek istersin diye kendi seçsin
Öyle bir hal varsa birşey diyemiyorm sorun yaratmayacak düzgün birsey alin o haldeEvimdeki insanlar pantolon bile giydirmezler bana(tabiki şimdilik)o yüzden açıklığı sorun ettim
Yani kıyafetlere bakılırsa sen de anlamıyorsun Nilu.Çocuk anlamaz ki,ama ben onun güzel görünmesini istiyorum
Peki bu nasıl ,ama benim beğendiğim güzel herkes de öyle yorumlamışYani kıyafetlere bakılırsa sen de anlamıyorsun Nilu.
Kendi sevdiği şeyi giyerse mutlu olur
Ama o ne anlarbunu beğendi o,ama ben beğenmedim
Yahu niye 6 yaşında çocuğu kokoş koca kadın gibi giydirmeye çalışıyosun?Peki bu nasıl ,ama benim beğendiğim güzel herkes de öyle yorumlamış
Nasıl yani kokoş koca kadın gibi?böyle özel günlerde sıradan bir giyim mi giydirsem?hem de doğum günü olacakYahu niye 6 yaşında çocuğu kokoş koca kadın gibi giydirmeye çalışıyosun?
Ben şahsen özel günde olsa abartılı yaşına uygun olmayan şeyler giymesini istememNasıl yani kokoş koca kadın gibi?böyle özel günlerde sıradan bir giyim mi giydirsem?hem de doğum günü olacak
Siz sanki kiziniza değil de kendinize elbise bakiyor gibisiniz. 6 yaşında çocuk kiyafeti gibi degilki buPeki bu nasıl ,ama benim beğendiğim güzel herkes de öyle yorumlamış
Benim 3 yaşındaki kızım bile ne giyeceğini kendi seçiyor, beğenmediğini giymiyor. Nasıl ne anlar? 7 olmuş artık, gayet de kendi zevkleri var.Ama o ne anlarbunu beğendi o,ama ben beğenmedim
Bence de bu 6 yaş için cıvıl cıvıl. Diğerleri ağır birazEki Görüntüle 3423504 bu çok tatlı. Hem yaşına da uygun
YargılamAdan duramıyorsunuz değil mi?sem de ,senin yazdığını beğenenSiz sanki kiziniza değil de kendinize elbise bakiyor gibisiniz. 6 yaşında çocuk kiyafeti gibi degilki bu
E napsam?görmezden mi gelsem sizi?Alın o zaman. Tüm fikirlere de cevabınız var
Tamam o zaman bunu alacağımBence de bu 6 yaş için cıvıl cıvıl. Diğerleri ağır biraz
Özgürsünüz tabii ki, elbisenin önü arkası her yeri bok gibi dedim diye görmezden gelinmeyi hak ettiysem eyvallahE napsam?görmezden mi gelsem sizi?
Özgürsünüz tabii ki, elbisenin önü arkası her yeri bok gibi dedim diye görmezden gelinmeyi hak ettiysem eyvallah