Nesini mesala beğenmediniz?ben de kendime almam böyle elbise arka detay yüzünden ama kızım küçük o yüzden onun için bir problem görmüyorumGüle güle giysin.
Ben bu tarz elbise giydirmem ama siz beğendikten sonra problem değil.
Kızım 6 yaşımda daha.Demode beğenmedim. Ayriyeten sırt kısmı çok hoş ama ortalıkta bu kadar sübyancı sapık gezerken ben böyle giyinmesini istemezdim açıkçası.
Rusya’da bunlar moda:)Çocuk bu arkasıda açık olabilir eteğide kısa olabilir sorun bence açıklık değil. Elbise çok demode ben çocukların bu tarz eski moda şeyler giymesini beğenmiyorum çok güzel elbiseler var. Ama siz beğendiyseniz alın anneniz arkası açık galan demiş ama çocuk o açık olsa ne olur yani.
Yahu ben yargılamış mıyım hangi yaşta olursa olsun istediği gibi giyinebilir ama ortalık kötü. Sizin tercihinize kalmış artık.Kızım 6 yaşımda daha.
Bana yollar mısınız güzel olanlarını yani sizin zevkinizde olanlarını?Çocuk bu arkasıda açık olabilir eteğide kısa olabilir sorun bence açıklık değil. Elbise çok demode ben çocukların bu tarz eski moda şeyler giymesini beğenmiyorum çok güzel elbiseler var. Ama siz beğendiyseniz alın anneniz arkası açık galan demiş ama çocuk o açık olsa ne olur yani.
İlk siyah beyaz puantiyeli ve tüllü olan elbise çok hoş duruyor.Böyle seçeneklerimde var hangisi sizce
Sizin sevdiğiniz Nilüfer işte)hep aynı konu açmamdan bıktınız konuyu değiştirdimRusyadamasınız ?
Ama o ne anlarAnnenize veya bize sormaktansa kızınıza sorsanız sonuçta 6 yaşında illa ki beğendiği şeyi giymek isteyecektir kendisi seçerse daha iyi olur bence
Hergun giymiyor ki )Çocukların çocuk gibi giyinmesi gerektiği tarafındayım. Daha ana sınıfı mezuniyeti bi de, mezuniyet de sayılmaz çünkü okula devam edecek seneye. Bilemedim tabii hevesiniz varsa
Alın o zaman. Tüm fikirlere de cevabınız varHergun giymiyor ki )
vallahi bence onun beğendiği aralarında en güzeli bir de onun yerine kararlar vermeyin bence çocuk ne güzel beğenmiş çirkin de değil gayet şirin bir elbise beğendiği.Ama o ne anlarbunu beğendi o,ama ben beğenmedim