Kizim15 aylık yürümüyor

ckrdenz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2024
3
0
27
Kızım 15 aylık oldu ama hala yürümüyor sürünerek her işi yapiyor dağıtıyor geziyor koltuklardan tutunarak yürüyor aama kendi basina desteksiz duramiyor tek elini bile tutunca zorlanıyor yürümekte hemen yere oturuyor ne yaptıysam yurutemedim bı turlu korkuyor saniraam cesareti yok ne zaman yuruycek Allah bilir

Koltuklarda sıralıyorsa sorun yok demektir üstüne gitmeyin kendi cesaretini topladığında birden kalkıp gidicek, bazı bebekler elinden tutup götürülmeye çalıştıklarında yere çöker ve emeklemeye devam eder ısrarcı olmak süreci uzatır siz kendi haline bırakın

Doktorlar 18 aya kadar bekliyor ki sizin bebeğiniz sıralayıp emekliyor sadece ayakta durma süresi uzayıp ellerini bırakması için cesarete ihtiyacı var siz bol bol antrenman yaptırın endişe etmeyin

Sıralayıp, tutunarak yuruyorsa normal.Ben de parkta annelerle konuşurken 2 yaşında yürümüş çocuklara şahit oldum.Turp gibiydiler.Ordan oraya kosturuyorlardi.Kalbinizi ferah tutun, çok üstüne gitmeyin.

Dışarda zaman geçirin elinden tutup yürütun.Baska çocukları görünce daha bağımsız yürümek istiyorlar

Bebeginize siz mi bakıyorsunuz acaba, gün icinde mama sandalyesi de falan cok mu oturuyor?

Bebeginize siz mi bakıyorsunuz acaba, gün icinde mama sandalyesi de falan cok mu oturuyor?
Ben bakıyorum hayır oturmuyor çok fazla hatta 2 gündür koltuktan inmeyide öğrendi birtek yürümesi kaldı koltuklardan tutunarak yürüyor tabi

Kızım yürüdüğünde 15 buçuk aylıktı. 18 aya kadar normal kabul ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…