-
- Konu Sahibi Samire tmv
Fitil ilk aylarda kabızlıkta kullanmıştık başka hiç kullanmadım. Peki sıkıntı neymiş aşı yüzündenmi böyle olmuş kızınız yoksa üşütmüşmüSabah acile goturduk serum taktilar surup fitil verdiler fitil zararli diye biliyorum siz hic.kullamdinizmi fitil
Usutmus dis cikartiyor ondan ateslendi galiba enfeksiyon kapmisFitil ilk aylarda kabızlıkta kullanmıştık başka hiç kullanmadım. Peki sıkıntı neymiş aşı yüzündenmi böyle olmuş kızınız yoksa üşütmüşmü
Çok gecmis olsun umarim en kisa surede atlatirsinizUsutmus dis cikartiyor ondan ateslendi galiba enfeksiyon kapmis
Hadi yaa enfeksiyon kapmış demek çok geçmiş olsun.Usutmus dis cikartiyor ondan ateslendi galiba enfeksiyon kapmis
Cok tesekkur ederim sagolunÇok gecmis olsun umarim en kisa surede atlatirsiniz
Evet ya sagol canim ins atlatir biran onceHadi yaa enfeksiyon kapmış demek çok geçmiş olsun.
usuymis mu dis mi cikariyo enfeksiyon mu kapmis bi karar verin.Usutmus dis cikartiyor ondan ateslendi galiba enfeksiyon kapmis
Hepsi var ışte aman disi ben soyledim gecen çıkardığında enfeksiyon kapmisti bogazindan midesinide biraz usutmususuymis mu dis mi cikariyo enfeksiyon mu kapmis bi karar verin.
doktor ne dedi?