kızım...

Lineerx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
220
253
merhaba arkadaşlar.
15 aylık bir kızım var.yeni yürümeye başladı.geçenlerde dengesini sağlayamadı.geri kafasının üstüne düştü.ağzı açık 5 10 sn ağladı daha sonra gözleri kaydı kendini saldı bayılır gibi oldu.ağzını kilitledi. zorla açtık ağzını. nefes alıp sesli ağlamaya başladı.
hemen doktora götürdük kafa filmi çekildi.bişeyi yok dendi.gözetim altında tuttuk.şükür birşey olmadı.tomografi hem zararlı hem gerek yok dediler çekmediler.
Aradan 2 gün geçti.kızım oynarken poposunun üstüne düştü.kafasını hafifçe koltuğa çarptı.yine aynı şekilde oldu.pazar günüydü acile götürdük özele nöbetçi beyin doktoru yok dendi.araştırma hastanesine götürdük yüzümüze bile bakmadılar.bi sonuca ulaşamadık.tekrar başka özel hastaneye götürdük yine bişey yok dendi.
kızım grip olmuştu.doktora götürdük.bu durumu anlattım nöbet geçirmiştir nöroloji baksın dedi.belli bi sebebi yokmuş.benim aklıma takılan o kadar doktora götürdük hiç biri nöbet demedi.var mı çocuğu böyle olan.uzun oldu kusura bakmayın.

Bizim oralarda çocuk uğundu derler ona sanırım sinirli bir bebeğiniz var. Benim kız kardeşimde öyleydi aonrada geçiyor, biz popoaunu sıkar yada yüzünesu çarpardık

Bizim oralarda çocuk uğundu derler ona sanırım sinirli bir bebeğiniz var. Benim kız kardeşimde öyleydi aonrada geçiyor, biz popoaunu sıkar yada yüzünesu çarpardık
teşekkür ederim.evet biraz hırçın bir bebek.bende araştırdım katılma da deniliyormuş.

teşekkür ederim.evet biraz hırçın bir bebek.bende araştırdım katılma da deniliyormuş.
Bi yerden düştüğünde falan panik olmayın oyunmuş gibi yapın ''aaa hoop oldu hadi kalk kızım"gibi hatta kendi kalkmasına filanda izin verin ağlarken sinirleniyor ağzı açık ağlıyor ve bir aüre nefeaaiz kalıyor ondan

Özel hastanelerin kazık atma yönyöntemi işte başka birşey değil

Devlet hastanelerinin ise en büyük yanlışı anneyi sakinleştirmek için açıklama yapan çok az doktor olması. Benim oğlumda 1 yaşlarında düşme yaşayıp canı çok yanarak ağlayınca anlattığınız gibi oluyordu. Hadi birinciyi anladım ikinci de nöbet ne alaka.

Biseyi yoktur endise etmeyin ama yinede rahat etsin iciniz uzmn bi doktora gosterin.allah dert vermesin kuzularimiza.

bende öyle yapıyorum.ama bu olay ilk defa başıma geldi.annemler olmasa napardım bilmiyorum.ağzını açmayı akıl edmezdim.
ama ikincide ben açtım ağzını.yinede çok tedirgin oluyorum.uykuda olur mu diye.zaten prematüre o yüzden korkum daha çok artıyo.

aynen öyle.hatta devlet hastanesindeki doktorla tartıştım.ben tv de doktorlara dayak atılınca gerçekten kızardım.hepsi değil ama bazıları hakediyo sanki.önce yetişkin acile gönderdiler.ordan çocuk acile ordaki doktor beni konuşturmadı bile.

Yok olmaz merak etmeyin belki sadece ağlarken olur içiniz rahat olsun

Epilepsi türevi bir durum değildir d i mi? Doktorlar zaten bu olasılığa bakmıştır. Çok geçmiş olsun
yok o değilmiş.zaten 4 5 doktora götürdük sadece bir tanesi nöbet dedi.doktor akrabama sordum önemli bişey değil dedi.anne olmak zor.en ufak bişey de kurt düşüyo içime.

Bu devlet hastanelerinin kötü tarafları bir tek bana denk gelmiyor sanırım. Hepsi çok iyi oluyor. Çapa'dakilerle akraba gibi olduk zaten. Bence içinizin rahat etmesi için gene götürün. Hi yorum yapamayacağım konu sağlık çünkü.

katılmamı acaba.bende bebekken gülerken katılırmışım.mosmor olurmuşum.çok içten güldüğümde hala nefes alamam eşim burnumu sıkar.tövbe yarabbim ne pis gülüyorsam artık.senin bebeğininde sinirden katılma olabilir ama bilemeyiz.ordan oraya doktor dokor gezdirme canım hem maddi hem manevi yıpranırsınız.bulunduğun şehirdeki iyi bi doktoru araştır götür.inşallah önemli bişey yoktur

Bir sey oldugunu zannetmiyorum bebekken bende her agladıgımda bayılırmısım arkadasın dedigi gibi bizde de ugunma derler zamanla geciyor biraz sinirli bi bebekmisim

nörolojiye sakın özel hastanede göstermeyin; gidin bir üniversite hastanesine orada bakılsın lütfen...

bunu 1,5 yaşındaki kardeşine özel hastanede çekilen tomografi sonucu beyninde kitle var, renkli tomografi sonucu ise hidrosefali yani beyninde su kitlesi var denilen; ama üni. hastanesinde yapılan tetkiklerle sadece beyinden göze gelen sinirlerde bir tıkanıklık olduğu ortaya çıkan biri olarak yazıyorum. kendiliğinden düzeldi. özel hastaneye uysaydık boşu boşuna beyni açılacaktı. (sol göz bebeği sola gitmiyordu)
bu yanlıştan dönmemizi de polis hastanesindeki nöroloji doktoru sağladı; sevk almamız gerekirken annemlere bu rapora göre çocuğu pelte gibi kucağınızda taşımanız lazım demiş; ama kardeşim koşup sandalyelere falan tırmanıyordu...

bende devlet hastanesine götürmek istiyorum fakat cocuk nörolojı her yerde yok.araştırma hastanesinde var ordan da sıra almak çok zor iki üç ay sonrasına kadar dolu oluyo.özelde de çok pahalı bi muayene 250 tl idi geçen yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…