teşekkür ederim.evet biraz hırçın bir bebek.bende araştırdım katılma da deniliyormuş.Bizim oralarda çocuk uğundu derler ona sanırım sinirli bir bebeğiniz var. Benim kız kardeşimde öyleydi aonrada geçiyor, biz popoaunu sıkar yada yüzünesu çarpardık
Bi yerden düştüğünde falan panik olmayın oyunmuş gibi yapın ''aaa hoop oldu hadi kalk kızım"gibi hatta kendi kalkmasına filanda izin verin ağlarken sinirleniyor ağzı açık ağlıyor ve bir aüre nefeaaiz kalıyor ondanteşekkür ederim.evet biraz hırçın bir bebek.bende araştırdım katılma da deniliyormuş.
bende öyle yapıyorum.ama bu olay ilk defa başıma geldi.annemler olmasa napardım bilmiyorum.ağzını açmayı akıl edmezdim.Bi yerden düştüğünde falan panik olmayın oyunmuş gibi yapın ''aaa hoop oldu hadi kalk kızım"gibi hatta kendi kalkmasına filanda izin verin ağlarken sinirleniyor ağzı açık ağlıyor ve bir aüre nefeaaiz kalıyor ondan
aynen öyle.hatta devlet hastanesindeki doktorla tartıştım.ben tv de doktorlara dayak atılınca gerçekten kızardım.hepsi değil ama bazıları hakediyo sanki.önce yetişkin acile gönderdiler.ordan çocuk acile ordaki doktor beni konuşturmadı bile.Özel hastanelerin kazık atma yönyöntemi işte başka birşey değil
Devlet hastanelerinin ise en büyük yanlışı anneyi sakinleştirmek için açıklama yapan çok az doktor olması. Benim oğlumda 1 yaşlarında düşme yaşayıp canı çok yanarak ağlayınca anlattığınız gibi oluyordu. Hadi birinciyi anladım ikinci de nöbet ne alaka.
çok sağolun.en kısa zamanda göstermeyi düşünüyorumBiseyi yoktur endise etmeyin ama yinede rahat etsin iciniz uzmn bi doktora gosterin.allah dert vermesin kuzularimiza.
Yok olmaz merak etmeyin belki sadece ağlarken olur içiniz rahat olsunbende öyle yapıyorum.ama bu olay ilk defa başıma geldi.annemler olmasa napardım bilmiyorum.ağzını açmayı akıl edmezdim.
ama ikincide ben açtım ağzını.yinede çok tedirgin oluyorum.uykuda olur mu diye.zaten prematüre o yüzden korkum daha çok artıyo.
yok o değilmiş.zaten 4 5 doktora götürdük sadece bir tanesi nöbet dedi.doktor akrabama sordum önemli bişey değil dedi.anne olmak zor.en ufak bişey de kurt düşüyo içime.Epilepsi türevi bir durum değildir d i mi? Doktorlar zaten bu olasılığa bakmıştır. Çok geçmiş olsun
o olaydan sonrada ağladığı oldu ama şükür öyle olmadı.olay yaşandığında gripti belki o tetiklemiştir diye de aklıma geldi.Yok olmaz merak etmeyin belki sadece ağlarken olur içiniz rahat olsun
Bana da öyle gibi geldi evlerden ırak...Epilepsi türevi bir durum değildir d i mi? Doktorlar zaten bu olasılığa bakmıştır. Çok geçmiş olsun
nörolojiye sakın özel hastanede göstermeyin; gidin bir üniversite hastanesine orada bakılsın lütfen...
bunu 1,5 yaşındaki kardeşine özel hastanede çekilen tomografi sonucu beyninde kitle var, renkli tomografi sonucu ise hidrosefali yani beyninde su kitlesi var denilen; ama üni. hastanesinde yapılan tetkiklerle sadece beyinden göze gelen sinirlerde bir tıkanıklık olduğu ortaya çıkan biri olarak yazıyorum. kendiliğinden düzeldi. özel hastaneye uysaydık boşu boşuna beyni açılacaktı. (sol göz bebeği sola gitmiyordu)
bu yanlıştan dönmemizi de polis hastanesindeki nöroloji doktoru sağladı; sevk almamız gerekirken annemlere bu rapora göre çocuğu pelte gibi kucağınızda taşımanız lazım demiş; ama kardeşim koşup sandalyelere falan tırmanıyordu...