• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
42
Eskişehir
of kızzlar ya kızım çok hasta ateşler içinde yanıyo sabahlara kadar ateşini düşürmeye çalışıyorum meleğimin onu hasta görünce içim eriyo hiç mama yemiyor sadece anne sütü alıyo canı başka bişey istemiyo allahım iyileşsin artık boncuğum neolursun:Saruboceq::Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım. Çocuk bu malesef sık sık rahatsızlanıyorlar. Umarım en kısa sürede atlatır. Bol bol su içir, ılık duş aldır.

hemen bır fitil ver bebene.. soguk kompleks yap ve ya ılık dus yaptır.....

çok geçmiş olsun...
çocuğunuz kaç aylık bilemiyorum ama,
ılık duş aldırın mutlaka...
yarında doktora götürün..
vücutta enfeksiyon olduğu zaman ateş yapar ve geçmesi için de antibiyotik şart...
acil şifalar diliyorum...
sevgiler...

ooooooooooy ben de üzüldüm şimdi oğlumu boncuğum diye severim hep.İnşallah en yakın zamanda düzelir

cok gecmis olsun canim ya dis falanmi cikariyo acaba insallah cabucak iyilesir bebeklerimiz cocuklarimiz hasta olmasin biz olalim onlar dertlerinide anlatamiyolar tekrar cok gecmis olsun

götürdüm arkadaşlar kzımı doktora üşütmüş antibiyotik falan verdi fakat hala ateşi devam ediyor bu 3 gün ah bu ateş mahvetti boncuğumu ya

geçmiş olsun canım. Dün sabahta benim kızımı dr. götürdük.Ateşlendi oda, su bile içmek istemiyordu. Boğazı iltihaplanmış.Antibiotik ve soğuk algınlığı için şurup yazdı. Şuan maşallah iyi.Ateşi varsa üstünü soy, arkadaşlarında dediği gibi ılık su ile banyo yaptır. Bende ilk başlarda çok stres yapıyordum.Artık alıştım..Bizi korkutuyor yaramazlar. Tekrar geçmiş olsun canım.:1hug:

geçmiş olsun canım. Dün sabahta benim kızımı dr. götürdük.Ateşlendi oda, su bile içmek istemiyordu. Boğazı iltihaplanmış.Antibiotik ve soğuk algınlığı için şurup yazdı. Şuan maşallah iyi.Ateşi varsa üstünü soy, arkadaşlarında dediği gibi ılık su ile banyo yaptır. Bende ilk başlarda çok stres yapıyordum.Artık alıştım..Bizi korkutuyor yaramazlar. Tekrar geçmiş olsun canım.:1hug:

sanada çok geçmiş olsun canım ya

Acil şifalar diliyorum canım. İnşallah kızın en kısa zamanda iyileşir. Sende güçlü ol. Allah çaresi olmayan hastalık vermesin.

Back