Tabi kaşları önümüzdeki birkaç yıl aldırmaya gerek yok bence hem kalın kaş moda:)
İki yıl içerisinde bir yıl da olabilir yani herkesin farklı olur hem ilk adet 1 hafta sürmez ve çok olmaz mesela iç çamaşırında birkaç damla kan veya kahverengi leke gördüyse bu ilk adetini olduğu anlamına geliyor bir sorun belki karşılaşmıştır böyle birşeyle:))
Yok henüz bir lekelenme falan ama akıntısı var. Ben anlattım küçüklükten beri biliyor. Şimdi arkadaşlarından da olanlar var söylüyor anne şu olmuş anne şu böyleymiş diye. Bir ara takılmıştı sorar dururdu. :)) anne ne zaman gelir nasıl olacak diye. Daha gelmez diyordum geç gelsin benimki gibi ağrılı olmasın diyorum.
Tabi kaşları önümüzdeki birkaç yıl aldırmaya gerek yok bence hem kalın kaş moda:)
İki yıl içerisinde bir yıl da olabilir yani herkesin farklı olur hem ilk adet 1 hafta sürmez ve çok olmaz mesela iç çamaşırında birkaç damla kan veya kahverengi leke gördüyse bu ilk adetini olduğu anlamına geliyor bir sorun belki karşılaşmıştır böyle birşeyle:))
Yok henüz bir lekelenme falan ama akıntısı var. Ben anlattım küçüklükten beri biliyor. Şimdi arkadaşlarından da olanlar var söylüyor anne şu olmuş anne şu böyleymiş diye. Bir ara takılmıştı sorar dururdu. :)) anne ne zaman gelir nasıl olacak diye. Daha gelmez diyordum geç gelsin benimki gibi ağrılı olmasın diyorum.
Ortalama adet olma yaşı 12.5 ama 11-14 yaş arası normal olan:))
Amaan varsın birkaç yıl daha geç olsun biz her ay uğraşıyoruz da ne oluyor tadını çıkarsın kuzucuk
benim
Erken ergenlik dediniz de ondan dedim regl oldu mu diye.
Ben 41 yaşındayım 5.sınıfın tatilinde regl oldum. Ama o zamanlar erken ergenlik falan yoktur galiba. Ya da vardı, annemler normal adlettiler. Bilemedim:)
Tüy dökücüler iyice çoğaltmaz mı?
Çok kararsız kaldım ya.
Ameliyat eldiveni yabda lateks eldiven okudum. Koltukaltına o olabilir diye düşündüm ama bilemiyorum. Lazeri de 15 16 yaşlarından sonra düşünürüz diyorum.
Benim kızımda ergenlik belirtisi henüz 5 yaşındaydı çıktı 3 yıl tedavi gördü.baskiladilar.brlirtiler hızla devam ediyor tabi yaş gittikçe . çok erken başladığı için...ama fiziksel ve duygusal olarak olgun bir çocuk artık regl olsa da çok zorlanmaz.bu zamana kadar olmamasına şükür.tedavi olmasaydı muhtemelen 7.8 yaşında olurdu.
Tüy dökücü tabiiki çoğaltır ama canı çok tatlı tüy oranı da çok eldivenle fln halledilcek gibi değildi.benim kızıma uygun olan buydu. Dayanıklı bir çocuksa tabiiki ağda tercih edilir.
Benim kızımda ergenlik belirtisi henüz 5 yaşındaydı çıktı 3 yıl tedavi gördü.baskiladilar.brlirtiler hızla devam ediyor tabi yaş gittikçe . çok erken başladığı için...ama fiziksel ve duygusal olarak olgun bir çocuk artık regl olsa da çok zorlanmaz.bu zamana kadar olmamasına şükür.tedavi olmasaydı muhtemelen 7.8 yaşında olurdu.
Tüy dökücü tabiiki çoğaltır ama canı çok tatlı tüy oranı da çok eldivenle fln halledilcek gibi değildi.benim kızıma uygun olan buydu. Dayanıklı bir çocuksa tabiiki ağda tercih edilir.
Anladım canım.
Yok bizim kızın da canı çok tatlı saçlarını taramak bile eziyet. :)
Oo iyi sizin kız büyümüş o zman. Bizimki daha beceremez de valla regl olsa.
Akıntısı vardı 5 6 yaşlarındayken ben de götürdüm. Erken ergenlik için hormonlara baktılar. Şükür bişiy çıkmadı.
4. Sınıfta okuldan rapor istediler 2 defa kan alındı 2 defa da aşı yapıldı hepatitin tutmadığı söylendi bir de tiroid biraz yüksek çıktı. Kontrol dediler.
Şimdi kan vermemiz lazım vermiyor. Gerçi şimdi malum pandemi, sonrasında da gitmem vermem diyor. Ne yapıcaksak biz bunlarla.
Sizlerde durumlar nasıl? İnatlaşmak da istemiyorum. Ama başladı ana kız didişmeleri.