Kızım

can09e

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
19.088
51.057
548
45
Ankara
Merhaba
Kızım 2009 doğumlu. Tüylerimiz çıktı. Bıyıklar kaşlar baya belli. Diğer yerlerde de var. Kendisi de rahatsız bu durumdan. Almak için erken mi? Henüz regl olmadı bu arada.
Sizler ne yaptınız nasıl yaptınız?

Artık yediğimiz her şey hormonlu özellikle tavuklar bu gıdalar yapiyo
Kendisi de rahatsızsa aldırın ama erken gibi sanki

Ayda bir yersek yiyoruz tavuğu. Tüylerin çıkması normal gibi bence. Memişler de hafif belirdi. Regl olmaması da düşündürüyor beni zaten alıp almama konusunda.
Artık yediğimiz her şey hormonlu özellikle tavuklar bu gıdalar yapiyo
Kendisi de rahatsızsa aldırın ama erken gibi sanki

Ayda bir yersek yiyoruz tavuğu. Tüylerin çıkması normal gibi bence. Memişler de hafif belirdi. Regl olmaması da düşündürüyor beni zaten alıp almama konusunda.
😊 o aşamalara henüz uzağım kızım daha 3 yaşında ama heralde o durumda olsam kızıma sorardım isterse aldırıdım

Valla görünen köyün uzağı olmazmış. :)) sizin de yakın, zaman öyle hızlı geçiyor ki.
Yaşayanlar görür yazar umarım. Sen de tecrübe edersin.
😊 o aşamalara henüz uzağım kızım daha 3 yaşında ama heralde o durumda olsam kızıma sorardım isterse aldırıdım

Regl olmakla tüyleri almak arasında nasıl bir bağlantı var?

Kizim erken ergenlik tedavisi gördü 2011 doğumlu.tuylenme çok fazla sadece koltukaltı temizliği yapıyoruz.biyik bölgesini de orta okula geçtiği nde yani seneye almayı düşünüyorum . bikini bölgesini de yakın zamanda başlarız .m

Kizim erken ergenlik tedavisi gördü 2011 doğumlu.tuylenme çok fazla sadece koltukaltı temizliği yapıyoruz.biyik bölgesini de orta okula geçtiği nde yani seneye almayı düşünüyorum . bikini bölgesini de yakın zamanda başlarız .m
Çok geçmiş olsun. Regl oldu mu peki?
Neyle alıyosunuz? Siz mi aldınız ağdacıya mı götürdünüz?
Peki lazer için ne düşünüyorsunuz?
Çok sordum🙂

Çok geçmiş olsun. Regl oldu mu peki?
Neyle alıyosunuz? Siz mi aldınız ağdacıya mı götürdünüz?
Peki lazer için ne düşünüyorsunuz?
Çok sordum🙂
Regl olmadı henüz daha 4 .sınıf tedavi bitti ama çok uzun sürmez gibi geliyor sivilce fln da çıkıyor bu ara çok.ben agdadan yanaydim a kesinlikle kabul etmedi.tuydokucu krem le alıyorum.lazer genç kız olunca yaptırır.o zaman a kadar böyle idare edeceğiz.

Benim kızım 2009 doğumlu 144cm boyu ..37 kilo .. tek göğüs ucu haricinde hiçbir fiziksel belirtisi yok ... Ama ilk zamanlar tüy dökücü kullanırdım heralde...

Bizde aynı dertten muzdaribiz maalesef. Ufak bir araştırma yaptım 16 yaş itibarı ile lazer epilasyon öneriliyordu bir makalede o zamana kadar bacaklarını tüy dökücü kremle başladım. Daha yeniyiz gerçi yaz aylarında daha sık kullandım ama kışın akışına bırakıyorum evde çıkarsa çıksın. Koltuk altı bölgesine ağda bandı düşünüyorum ama o kollara yapacak bir şey bulamadım. Bıyık bölgesini okullar açılırken alacağım artık psikolojisinin bozulmasına izin veremem. 16 ya bi şey kalmadı şurda sonra başlarız lazere daha regli olmadı benim kızım da. Yapacak bir şey yok 😔

Yeni mi çıkmaya başlıyor?
Eğer öyleyse gayet normal regl olması ise memeler ve tüyler çıkmaya başladıktan sonra iki yıl içersinde olur:))
Tüylerden o da rahatsız oluyorsa alın erken değil tam vakti çünkü 😊

Regl olmadı henüz daha 4 .sınıf tedavi bitti ama çok uzun sürmez gibi geliyor sivilce fln da çıkıyor bu ara çok.ben agdadan yanaydim a kesinlikle kabul etmedi.tuydokucu krem le alıyorum.lazer genç kız olunca yaptırır.o zaman a kadar böyle idare edeceğiz.
Erken ergenlik dediniz de ondan dedim regl oldu mu diye.
Ben 41 yaşındayım 5.sınıfın tatilinde regl oldum. Ama o zamanlar erken ergenlik falan yoktur galiba. Ya da vardı, annemler normal adlettiler. Bilemedim:)
Tüy dökücüler iyice çoğaltmaz mı?
Çok kararsız kaldım ya.
Ameliyat eldiveni yabda lateks eldiven okudum. Koltukaltına o olabilir diye düşündüm ama bilemiyorum. Lazeri de 15 16 yaşlarından sonra düşünürüz diyorum.

Benim kızım 2009 doğumlu 144cm boyu ..37 kilo .. tek göğüs ucu haricinde hiçbir fiziksel belirtisi yok ... Ama ilk zamanlar tüy dökücü kullanırdım heralde...
Maşallah. Kızım 1.45 43 kilo.
2.ye mi hamilesiniz? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik.
Ben de şubatta doğum yaptım. :)
Tüy dökücü çoğaltmaz mı yaymaz mı jilet gibi düşünüyorum onu da.

Bizde aynı dertten muzdaribiz maalesef. Ufak bir araştırma yaptım 16 yaş itibarı ile lazer epilasyon öneriliyordu bir makalede o zamana kadar bacaklarını tüy dökücü kremle başladım. Daha yeniyiz gerçi yaz aylarında daha sık kullandım ama kışın akışına bırakıyorum evde çıkarsa çıksın. Koltuk altı bölgesine ağda bandı düşünüyorum ama o kollara yapacak bir şey bulamadım. Bıyık bölgesini okullar açılırken alacağım artık psikolojisinin bozulmasına izin veremem. 16 ya bi şey kalmadı şurda sonra başlarız lazere daha regli olmadı benim kızım da. Yapacak bir şey yok 😔
Ben aslında teyzemin gittiği yere sordurttum. 5 6 kez regl olsun bakalım demişler. Ama daha olmadı işte erken de zaten daha sanki. Çünkü daha çocuklar. O yüzden de dokunmak istemiyorum. Bıyıkları tee önceden beri var, onları en azındann dediğiniz gibi okul başlamadan hallederiz.
Tüy dökücü kremlere güvenemiyorum ben. Kendisi de ağdayı istemiyor şimdilik. Canı acıycak korkusuna. Bakalım bişiyler olacak elbet:)

Maşallah. Kızım 1.45 43 kilo.
2.ye mi hamilesiniz? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik.
Ben de şubatta doğum yaptım. :)
Tüy dökücü çoğaltmaz mı yaymaz mı jilet gibi düşünüyorum onu da.
Teşekkür ederim evet inşallah ikizlerim olcak teyzesi... sizin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah...ben fikir olarak yani daha küçük olduğu için basit yöntem olduğu için tercih ederim diye düşündüm .. birsüre sonra biraz daha rahatlarız arkadaş fikirleri de olur muhakkak orta yolu kendisi bulacaktır...

Yeni mi çıkmaya başlıyor?
Eğer öyleyse gayet normal regl olması ise memeler ve tüyler çıkmaya başladıktan sonra iki yıl içersinde olur:))
Tüylerden o da rahatsız oluyorsa alın erken değil tam vakti çünkü 😊
Bıyıklar önceden beri varlar. Kaşlar kalın babasına çekmiş:) ama çok müdahaleye gerek yok kaşlara şimdi kalın makbul:)
Öyle mi 2 yıl mı sürer?
Önceden daha çok söylenirdi. Artık kabullendi yavrum galiba:)
Bıyıkları en azından okula başlarken aldıralım diyorum.

Teşekkür ederim evet inşallah ikizlerim olcak teyzesi... sizin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah...ben fikir olarak yani daha küçük olduğu için basit yöntem olduğu için tercih ederim diye düşündüm .. birsüre sonra biraz daha rahatlarız arkadaş fikirleri de olur muhakkak orta yolu kendisi bulacaktır...
Ayy maşallah. Bana da başta ikiz olabilir denmişti sonraki gittiğimde kayboldu diğeri. İsterdim bende kısmet ama:)
Amiin inşallah sağlıkla büyüsünler canım:)
Benim için sorun olmuştu kıl tüy o yüzden kuzum çekmesin istiyorum. Evet haklısın orta yolu buluruz inşallah.

Bıyıklar önceden beri varlar. Kaşlar kalın babasına çekmiş:) ama çok müdahaleye gerek yok kaşlara şimdi kalın makbul:)
Öyle mi 2 yıl mı sürer?
Önceden daha çok söylenirdi. Artık kabullendi yavrum galiba:)
Bıyıkları en azından okula başlarken aldıralım diyorum.
Tabi kaşları önümüzdeki birkaç yıl aldırmaya gerek yok bence hem kalın kaş moda:)
İki yıl içerisinde bir yıl da olabilir yani herkesin farklı olur hem ilk adet 1 hafta sürmez ve çok olmaz mesela iç çamaşırında birkaç damla kan veya kahverengi leke gördüyse bu ilk adetini olduğu anlamına geliyor bir sorun belki karşılaşmıştır böyle birşeyle:))

Back