• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım yemıyor

gulce2008

zeynep
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
895
4
296
İstanbul
kızlar kızıma dun ve bugun ne verdıysem yemıyor zorla versem bıraz onuda kusuyor ne yapacagımı sasırdım keyfıde yerınde gorunuyor sebze corbası muhallebı yogurt meyve herseyı denedım ama yemıyor kasıgı gorunce aglamaya baslıyor bebegı dıs cıkaran arkadaslar dıs cıkarken ıstahsızlık oldumu dısten mı acaba dıye dusunuyorum emmıyorda sadece gecelerı emıyor.

benimkide oyle emmeye gelince tamam ama tadimliklari reddediyor elma suyunu cok severdi onu bile tukuruyor distendir hele keyfi yerindeyse sakin uzerine gidip inatlastirma aldigi yedigi kadarini ver duzelecektir merak etme bende kizin ebesini aramistim atesi kusmasi uyku hali ciglikli aglamasi yoksa dr birsey yok keyfi yerindeyse disten demisti

benimde iki gündür yemiyor kusuyor. sadece uyumak istiyor. dah dişimiz yok belkide geliyor ama hiç diştenmiş gibi gelmiyor ya benimki zaten yemiyor ama bu günlerde iyice beter oldu

benim kızım 10 gün boyunca sadece su içmişti diş patladıktan sonra düzene girdi çok şükür

Back