Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kızım 3 yaşında iştahsız bı lokma yiyince ikincisini ağzında bekletiyor sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum yine yemiyor napmaliyim önerdiği iz iştah açıcılar var mı
Kün fe YeKün 🤲OL DER VE OLUR 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kızım 3 yaşında iştahsız bı lokma yiyince ikincisini ağzında bekletiyor sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum yine yemiyor napmaliyim önerdiği iz iştah açıcılar var mı
Benimde kizm var 3yasinda 2yasndan beri iştahsız birsuru şey kullandm çare olmadı en son bıraktım artık yemk vermesem sabhtan akşama.kadar yemzdi düşünün zorla verirdm.laf anlata oynaya oynaya zar zor yerdi oda tabı dolu dolu değil cani isterse yani ama artk yemezse yemesin dedim kendi kendime ben yemk vermeye çalıştıkça iyice yememeye başladı en son dedim bundan sonra yemk falan vermicem acikirsan söylersin dedim inanın bütün gün bişey yemedigini bilirim Ör geçti bikac gün dayanamiyosun anne olarak ama inanın. Bı aksam geldi dediki anne çok acıktım ben bana yemk yaparmisin dedi ne istediyse yaptm şimdide öyle şükür ne zman iaterse ozamn veirrim kafamda rahat oyuzden biz usteleyince hiç yemiyorlar inada bağlıyorlar anlamadm neden boyleler bazı çocukları goruyom Obur gibi şok oluyom ama.naoalm bizimkilere böyle demkki bide doktora gotrdm kilosunda gelişimde sıkıntı yoksa illa yesin diye uğraşma demişti cnm bend eoyle yapiom şükür sağlığı yerinde artk canı ne zamn ne isterse öyle yiyo
Ya bu çocuklar hep dönem dönem degisiyolar. Ben de iştahsız bi çocuktum ve annem sürekli ısrar eder zorla yedirirdi . Bu durumdan nefret ederdim. Bazen aç olmama rağmen aşırı ısrarcı davranırdı ve ben sinirlenir yemezdim . Yani inattan aç uyuduğum bile olurdu. Şuan bebeğim 9 buçuk aylık iştahsız çocuk sahibi olmak gerçekten çok zor .ben de beslenmesine dikkat ediyorum ama tek amacım gecevuyanmasin açlıktan diye çünkü gelişimi iyi . Büyüyünce uyku sorunu yasamayacagimi düşünüyorum kesinlikle yemek yesin diye ısrarcı bi anne olmak istemiyorum