• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim ve uyku

e3a1

24 nisanda 55.9kilo
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.669
36
68
- Yurtdışı
arkadaslar 2tane dunya tatlisi bebegim var kizim 2yasinda oglum 6aylik rabbim bebeklerimizi korusun
benim problemim kizim uyumak istemiyor her yolu deniyorum yapilan tum yontemleri denedim ama yok uyumak istemiyor sabh erken kaldir aksam uyur dediler yaptim yok uyumuyor nezaman uyutmaya calissam ciglik kiyamet okadar siddetli cigliklar atiyorki susturamiyorum uyutma yontemlerinin hepsinide denedik ama yok yinede olmuyor salliyorum yaninda yatiyorum yok artik okadar kotuyumku bazen agliyorum neden Boyle yapiyor diye hadi kizim uyuyalim diyince cildiriyor sanki bu durumu yasayanlar varmi arkadaslar lutfen yardim edin artik basedemiyorum gunduz uykusundada aynisini yapiyor bu arada bazen uyumuyor bile aksam en erken 12de uyuyor sabahda kalkmak istemiyor ama ben uyandiriyorum aksam erken uyusun diye

Merhaba.kizim 3.5 yasinda gunduz uykusu yok butun gun kreste ama gece 12 1 anca uyuyor.en son cozume banyo da bulduk. Banyo ettiriyoruz en fazla yarim saat sonra uyumus oluyor.rahatliyormus belki isinize yarar.

Öğlen uykusu uyuyor mu ? Aslında bu yaşta öğlen uykusu bile uyuyabilir.

Erken kaldırın,dışarı açıkhavada oynamaya çıkarın,biraz yürütün,akşam yatmadan banyo yaptırın.
Bir de uyku saatlerini strese çevirmeden,yanında oturup masal anlatarak geçirmeye çalışın.
Aklıma gelenler bunlar...

Merhaba.kizim 3.5 yasinda gunduz uykusu yok butun gun kreste ama gece 12 1 anca uyuyor.en son cozume banyo da bulduk. Banyo ettiriyoruz en fazla yarim saat sonra uyumus oluyor.rahatliyormus belki isinize yarar.
banyo ayri bi dert bizim icin cigliklari basiyo ondada malesef
Öğlen uykusu uyuyor mu ? Aslında bu yaşta öğlen uykusu bile uyuyabilir.

Erken kaldırın,dışarı açıkhavada oynamaya çıkarın,biraz yürütün,akşam yatmadan banyo yaptırın.
Bir de uyku saatlerini strese çevirmeden,yanında oturup masal anlatarak geçirmeye çalışın.
Aklıma gelenler bunlar...

biz almanyadayiz ve krese bir sene sonra absliycak malesef Burda kimsemiz yok ve hic arkadasi yok oyuzden parka gittigimizde parkta kimse yoksa oynuyo ama birileri varsa aglamaya basliyo oynamak istemiyo yurumeyi seviyo ama oda onu yormuyo
denedim canim masal anlatmaya basladigim anda oda bagirmaya basliyo anliyo uyku vaktinin geldigini hayir hayir diye ciglik atiyo

Back