- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
biliyorum dulcosoftu almıştım ama kullanmamıştım çünkü eczacı önermişti bende güvenenedimü
ay çok zor biley gercekten bizde de 4 gun oldu stresle beklıyoruz yapacak mı yapmayacak mı dıyeBize de bir profesör dr önerdi, rutin muayene için götürdüğümüzde.
10 gün önce her gün kendi isteğiyle yapıyordu rahatça. Şimdi yine 4 gündür yapmadı. Gerginim bugün yapacak mı yapmayacak mı diye.
biz tuvalet eğitimine gecemedik kaka tutma sorunundan dolayı dr bu sorunu çözmeden bez bırakmayın dediKızım da 3 yaşında. Yazın tuvalet eğitimi verdim, ara ara kaçaklara öğrendi.
Aradan 2 ay geçtikten sonra, kakasını altını yapmaya başladı, bir hafta öyle devam etti. Sonra düzeldi çok şükür.
Size tavsiyem gece bez bağlamayın. Uyumadan 2 saat önce sıvı tüketimini kesin. Ve gece bir kez çise kaldirin
biz tuvalet eğitimine gecemedik kaka tutma sorunundan dolayı dr bu sorunu çözmeden bez bırakmayın dedi
yeni konu açamadığım için kendi sorunumu buraya yazacağım lütfen tecrübelerinizi paylaşın benımle 3 yaşında oğlum var ve kaka tutuyor inanın artık takatim kalmadı moral olarak sıfırım...gitmeiğim dr kalmadı ek gudaya geötikten sonra kabızlık oldu ve bir kere uzun süre kaka yapmadı kabız olunca çatlak oldu ve korkular başladı sonra tutmayı öğrendi ve felaket iyi kaka tutuyor önce cocuk cerrahına gittik sokol verdi vve faydasını görmedik sonra bağırsagı artık genişlemiş 2 gune bir lavman dedi onuda yaptık artık çocuk kendini bilemye başladı ve lavmandan korktu ve cerrah gastroya yönlendirdi gastro duphalac ve tribudat verdi buda bir işe yaramadı gazi ün gastroya gıttık o da magmee calcır verdi ama çocuk bunada alıştı ve bunu bile tutuyor 7 gun sonra kusmaya başlıyor ve 2,5 yıldır kaka bizim ailemizin hem üzüntü hem sevinç kaymağı
Lütfen bize ulaşırmısıniz benim oğlumunda bağırsakları geniş cok üzgünüm tuvallete çıkamıyor neler yapıyorsunuz suan nasıl çocuğunuzMerhabalar
Oğlum 28 aylık benim. Ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Bir ay oldu tuvalet eğitimine başlayalı. Çiş ile ilgili hiç sorunum yok. Geceleri de bez bağlamıyorum. Bir iki gece kaçırdı ama artık çiş kaçırması yok. Bezini hiç istemiyor taksam bile hiç beze yapmıyor. Ben lazımlığa oyuttana kadar tutuyor çişini. Ancak bu kakaya bir çözüm bulamadım zeytinyağı içerek iki güne zorla yapıyor. İlk zamanlarda lazımlığa yaptı ama banyoda sanırım havalandırma boşluğuna kuşlar yuva yapmış bir akşam kaka yaparken kuş sesleri geldi ve korktu. Artık banyoda hiçbir şekilde oturmuyor zaten. Koridorda yapıyoruz çişimiz i. Ama kaka korkusunu aşamadık. Bu durumu yaşayan arkadaşlar nasıl aştınız bu durumu? Lütfen bana akıl verin
Lütfen bize ulasın bizde aynı durumdayızyeni konu açamadığım için kendi sorunumu buraya yazacağım lütfen tecrübelerinizi paylaşın benımle 3 yaşında oğlum var ve kaka tutuyor inanın artık takatim kalmadı moral olarak sıfırım...gitmeiğim dr kalmadı ek gudaya geötikten sonra kabızlık oldu ve bir kere uzun süre kaka yapmadı kabız olunca çatlak oldu ve korkular başladı sonra tutmayı öğrendi ve felaket iyi kaka tutuyor önce cocuk cerrahına gittik sokol verdi vve faydasını görmedik sonra bağırsagı artık genişlemiş 2 gune bir lavman dedi onuda yaptık artık çocuk kendini bilemye başladı ve lavmandan korktu ve cerrah gastroya yönlendirdi gastro duphalac ve tribudat verdi buda bir işe yaramadı gazi ün gastroya gıttık o da magmee calcır verdi ama çocuk bunada alıştı ve bunu bile tutuyor 7 gun sonra kusmaya başlıyor ve 2,5 yıldır kaka bizim ailemizin hem üzüntü hem sevinç kaymağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?