Kıyamam ya artık büyük tuvaletini yapmaktan korktuğu için sıkıyor ki bu hiç iyi bişey değil Allah korusun. Normalde 1 ay içinde alışması lazım aslında.
Şu konuşan eğlenceli lazımlıklar işe yarar mı acaba ya??
Benim de 2014 Mayıs doğumlu oğlum var. Bezi geçen ay bıraktık...
Kaka bizde de sorun ama bezliyken de tutuyordu. Ortalama 1 hafta-10 günde yapıyor kakasını. 1-1,5 yıldır durum böyle...
Ne yapın edin, kaka tutmanın alışkanlığa dönmesine engel olun...
Çektiğimi bi ben bi Allah bilir bu dert yüzünden...
Sorunu nasıl çözeceğiniz hakkında yetkin arkadaşlar yardımcı olacaktır. Benim belirtmek istediğim farklı bi boyutu var bu olayın. Bazı bilim adamları, ebeveynin çiş ve kaka eğitimindeki tutumunun, çocuğun karakteri üzerinde etkisi olduğunu iddia ederler. Örneğin çocuğun cimri ya da savurgan, titiz ya da dağınık olmasını bu dönemle ilişkindirirler. Bu yüzden sorunu çözmeye çalışırken; çocuğun psikolojisinin tavrını, tavrının ise karakterini etkileyeceğini unutmayın. Kolaylıklar diliyorum.
Ayni zamanda dogmuslar bizimkide mayis 2014 lu. Bende ondan korkuyorum aliskanliga donerse diye. Surekli kakasini yaptin gelsin tutmasin diye meyve vs yediriyorum ama onlara ragmen tutuyor anlamadim. Sizede Allah yardim etsin zor durum
Gece altını baglarsaniz "böyle de normal "diye düşünerek bezi normallestirir. Kaka için alıştırma kilodu kullanın ve kaka kitaplari oluyor kitapçılarda gece yatmadan önce ya da gün içinde okuyun. Cocugun bilinçaltı kakayi kitaptaki hikaye içinde algılar. Yeğenim bu yöntemlerle öğrendi ama bu arada donsuz da gezip evin sağına soluna kakasını yaptı. Çocuk yaptığı şeyin pis bir şey olduğunu görmeden inanmıyor maalesef
Kendiniz wc deyken kızınızı da çağırsanız, hem sesle ıh ıh falan yaparken zorlandığınızı hissettirseniz kızınıza. Belki sizin zorlandığınızı görürse işi daha iyi kavrayabilir. Bazen çocuklar sadece kendileri zorlanıyor sanıyorlar, başkalarının da aynı zorluğunu yaşadığını öğrenince rahatlıyorlar.
Onuda denedim bak ben nasil yapiyorum gordun ne diye cagirdim yanima aaa anne sende yapiyosun kaka dedi bende yapacagim dedi yanima geldi ih ih anne cikmiyor dedi biraz bekledik olmuyor deyip kalkti sonra gelince sende boyle yap dedim tamam dedi ama yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?