suan 24 aylık 22 aylık olana dek çok fazla bi sıkıntımız yoktu ... taki emziğini alışveriş merkezinde kaybedene dek o günden beri ne başka bi emzik kabul etti nede gözünün yası dindi benm yokluğumu hissetiği an cıldırırcasına ağlıyor en basit lavaboya gitsem bile peşimde kapı açık vaziyette oluyor ... ne yapacagımı bilemiyorum artık beni bulunduğu odanın dışına cıkartmıyor hatta mümkünse her an kucagımda oturmak iistiyor .. kimi tanıdıklarım taviz verme alma ağlasın bagırsın diyor ama bir türlü susma yok kusana kadar ağlıyor bu durumda ben ne yapmalıyım
şansızlık, emziğini en olmadık zamanda kaybetmiş 2 yaş sendromunda.
bence ev hanımıysan bol bol al kucağına, yaşıtlarıyla buluştırmaya çalış
geçer ama biraz sabır lazım seni zorlayacak olsada
ağlasın ağlasın susar mantığına kesinlikle karşıyım
Bulunduğunuz durum 2 yaş sendromu malesef.
2 yaş...Bu emzik problemi olsa da olmasa da zaten eskiden hiç böyle yapmazdı diyeceğiniz bir dönem.
Sanırım o emziklede arasında bir bağ oluşmuş.Evet çocukların bazen bu tür eşyalara bağlılığı vardır.
Beraber daha çok zaman geçirerek ve oyun zamanlarınızı artırarak başedebileceğiniz bir dönem.
bu iki yaş sendromu ne oluyor birde oğlum var hiç yaşamadım onda öle bişi o yuzden bilmiyorum acıklarmısınız ne olur ne zaman gecer nasıl davranmalıyım
öncelikle ağlasın susara bende karsıyım ama caresiz kaldım ..... yasıtları derken evde birde 3 yasında abisi var ama gecmiyor ...bugun eşim her ağladığında başka i odaya bıraktı geldi sustuğu anda getirdi ama durum yine aynı sadece biraz babadan ürkme korkma başladı hani biraz daha kısa ağlıyor bu teknikle ama bu seferde korku yasıyor bu da benm içime sinmedi .....
canım komşu çocukları yok mu, parkı sever mi parka götürsen bol bol, yorulana kadar oynasa
umarım atlatırsınız cabuk
2 yaş sendromu diye geçer bu dönem ama benim araştırmalarım sonucu 1,5 - 3,5 yaş aralığında görülüyor.
Çocuğun daha hırçınlaştığı bir dönem.
Hem bir birey olduğunu,isteklerini keşfediyor hem de bunları yapmakta özgür olmadığını anlıyor.
Bu da ağlama krizleri,bağırmalar vs ile karşınıza çıkıyor.
Daha detaylı bilgiyi çocuk doktorunuzdan ya da nette bazı sitelerden elde edebilirsiniz.
Bu dönem annenin hazır,bilgili ve donanımlı olması gereken bir zaman dilimi.
bu iki yaş sendromu ne oluyor birde oğlum var hiç yaşamadım onda öle bişi o yuzden bilmiyorum acıklarmısınız ne olur ne zaman gecer nasıl davranmalıyım
peki bu durumdsa benm yaklasımım ne olmalı benden 1 dk bile ayrılmayan bir cocuga nasıl yaklaşmalıyım isteklerini yapıp ağlama anında dduyarsız kalıyorum mesela ....
peki bu durumdsa benm yaklasımım ne olmalı benden 1 dk bile ayrılmayan bir cocuga nasıl yaklaşmalıyım isteklerini yapıp ağlama anında dduyarsız kalıyorum mesela ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?