KIZIM VE BABASI

KIRMIZIKURDALE

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
387
263
Merhaba kızım 10 yaşında ve küçüklükten beri babası ile pek anlaşamıyor. Sürekli bir tartışma , bir çekişme bazen ikisini evde bırakıp oğlumla gidesim geliyor .(mecazi anlamda kızımı bırakıp hayatta bir yere gitmem) Eşimin oğlumla arası iyi onla bir problem yok. Kizim babasıyla beraber vakit geçirsinler diye , sinemaya , alış verişe , kahvaltıya gittiler. Fakat eve geldiklerinde yine kavgalılar . Başka ne yapılabilir ?

adem güneşin kitaplarını okutun eşinize

Bence eşiniz çocukla çocuk oluyor o yüzdendir.Yoksa 10 yaşındaki bir kız çocuğu ile neden anlasilamasin ki.Ya da örnek verin mesela şu konuda tartisirlar diye bizde ona göre yorum yapalım.
vALLAHI
Bence eşiniz çocukla çocuk oluyor o yüzdendir.Yoksa 10 yaşındaki bir kız çocuğu ile neden anlasilamasin ki.Ya da örnek verin mesela şu konuda tartisirlar diye bizde ona göre yorum yapalım.
Evet eşimin çocukla çocuk olduğu doğrudur. :) Belli bir şunla kavga ettiler diyemem . Genelde babası sevmek istiyor kızım tam aksine kendini sevdirmiyor. Diyeceksiniz koca kız ne sevilmek ama küçüklükten beri sevdirmez kendini ...

çocuklar inatlaştıkça aksileşiyor dediğim gibi adem güneş çok iyi tavsiye ederim. şuan ben cezasız eğitim kitabını okuyorum hemen hemen tüm kitaplarını edindim.

Çoğu kız çocuğu babasına daha düşkün ve daha saygılıdır.Anne kız kavgaları illa her yaşta sıklıkla olur.Baba ile kız kavgaları da ergenlikten sonr biraz başlayabilir..Genelleme yapmak belki yanlış ama daha çocuk yaşta babasıyla bu kadar tartışma yaşıyorsa sorun babadan kaynaklı gibime geliyor.Fazla çocuklaşıp ya da tam tersi fazla otoriter sevgisiz baba yaklaşımıyla davranıyor olabilir mi?

Çocuklar İçin Beş Sevgi Dili adlı kitabı edinmeni tavsiye ederim.

Eşin dokunarak sevgi gösteriyor sanırım
Ama kızının sevgi dili temas değilse
Bu durumdan hoşlanmayabilir.

Kitabın faydası olacaktır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…