canım ben o şurubu iştahı için kullanıtorum bi ara başladım bıraktım içime sinmedi ama şimdi tekrar başladım uykuları düzeldi birazda iştahı bu arada biz meme den yeni koptuk yemediği için kullan bence kimse kimsenin derdinden anlamaz akıl verir
o dediğiniz araştırmalar yapıldı bizim diş ten dolayı birde memeye güvenip yemeği red edenlaerden memeyi kestik mecbur bir aylığına kullancam daha öncede kullanıp bıraktım içime sinmediği için ayrıca insanlar antibiyotik ve ağrı kesici kullanırken bukardar tedirgin olmuyo hepsinin dada çok yan etkisi var bu en azından bi amaç uğruna kimse kimsenin halinden anlamaz ben çok titiz bi anneyim doktorumuzu bile yoran ikna olmıyan bi anneyim yani şimdilik mecbur kullancam
yalnız dikkatinizi çekerim ağrı kesiciler ya da antibiyotikler yan etkilerinden faydalanmak için kullanılmıyor,siz bu ilacın yan etkisi olan iştah açması ve uyku yapmasını kullanıyorsunuz ama ilacın asıl üretim amacı alerjiler. Çocuklarda yan etkilerinin görülme sıklığı % 85 - %90 yani 100 çocuktan en az 85 tanesinde bu ilaç uyku yapıp iştah açıyor geriye kalan 25 çocukta ise yan etkisi görülmüyor. Yalnız işin kötü tarafı bu ilacın tek yan etkisi uyku yapıp iştah açması değil,yani bu ilacı kullanırken çocuklarınızda sinir sistemi hastalıkları ve nörolojik problemler görülme olasılığı da en az %85 ... Kusura bakmayın ama burada başkalarına tavsiye edebileceğiniz kadar masum bir ilaç değil bu,vitamin tavsiye eder gibi yan etkisinin görülme olasılığı bu kadar yüksek bir ilacı burada bu kadar rahat tavsiye edemezsiniz,kaldı ki doktorların büyük çoğunluğu bu ilacın aslında alerji ilacı olduğunu başka amaçlar için kullanılmasının yanlış olduğunu söylüyorlar.
İlacın neden uyku yaptığını da ayrıca yazayım; İlacın etken maddesi olan Siproheptadin HCL insan vucudunun doğal yollarla gerekli gıdalardan elde ettiği mutluluk hormonunun seviyesini düşürerek kişinin enerji seviyesini düşürmekte ve bu sebeple uyuklama durumuna sebep olmakla beraber vücudun savunma mekanızmasını devreye girmesine sebep olarak düşen mutluluk hormonu seviyesini tekrar uygun seviyeye çıkarmaya çalışması neticesinde de iştah açıklığı görülmekte.
Küçücük çocukların hormonlarıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı,kaldı ki düşük serotonin migrenden tutun,obeziteye kadar bir çok şeyin altında yatan nedendir.
bende senin kadar bilgi sahibiyim canım merak etme konuşmak kolay ordan beni tanısan benden özür dilerdin ne kadar manyak bi anne olduğumu bilemezsin ayrıca ben bu konuda doktorumla çok ters düştüm doktorumu dinlicem seni mi zaten zor ikna etmişti beni doktorum cahil muamelesine gelemem 3 . bebek büyütüşüm
evet boşuna okumuş ben doktoru dinlerim ayrıca kimseeye ilaç tavsiye etmem nceki sayfaları okursan anlarsın ilacın adı geçmiş ben yorum yaptım ne riski abartma elerji olan çocuklar bu ilacı kullanınca norolojik etkimi yapıyo okadar ilaç içirirsiniz okumazsınız bile içini iştah konusu olunca ilginç gelir ayrıca ben sürekli ilaç vermiyorum geçici bi dönemdi okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?