Çocuk Hastalıkları Kızım uyumak bilmiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
B

bayangraf

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi bayangraf
Merhaba arkadaşlar, ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım.Kızım 16 ayını doldurdu.Geceleri hiç uyumuyor.Uykusunu nasıl düzene sokacagımı bilmiyorum.Sabah 7-8 gibi uyanıyor,öglen 1-2 gibi 2 saat uyuyor ve gece artık allah ne verirse 12-1 hiç farketmiyor.Sonra sabaha dogru 2-3 gibi bir kalkıyor sabaha kadar sallıyorum ayagımda.Canım çıkıyor.Ne yapmalıyım kızlar ya? artık iflas bayragını çektim.Uyumak istiyoruuummmmm :bbo: ,sabahtan akşama kadar canımı okuyor.Herşeye aglıyor.Mız mız kuyruk gibi peşimde koşup duruyor ama hiç yorulmuyor.Yorulsa belki daha çok uyur diyorum ama ne yapsam bilmiyorum.LÜTFEN YARDIM EDİN yoksa dayanamıyacagım yaaaaa laelaelaelaelae

• Konu Sahibi bayangraf
Canım günde toplam 2-3 saat uykuyla yetiniyo mu kızın? Doktoruna danıştın mı hiç? Bu sorun hep böyle miydi, doğduğundan beri? Hiperaktivite olabilir mi diye düşündüm, uykusuz olması ve bunun yanında hareketli olması yüzünden ama doktoruna danış tabii canım, burda ancak kendimizce yorum yapabiliriz.

• Konu Sahibi bayangraf
Canım günde toplam 2-3 saat uykuyla yetiniyo mu kızın? Doktoruna danıştın mı hiç? Bu sorun hep böyle miydi, doğduğundan beri? Hiperaktivite olabilir mi diye düşündüm, uykusuz olması ve bunun yanında hareketli olması yüzünden ama doktoruna danış tabii canım, burda ancak kendimizce yorum yapabiliriz.

Doktor diş yüzündendir,deyip geçiyor.Ne yapacagımı şaşırdım.Ara ara düzene biniyordu daha önce şu son 1-1,5 aydır artık uykuya hasretim.Sanki poposunda kurt kaynıyor hiç durmuyor.Kendi kendine koşturuyor evde,yetmiyor eşyalarını dagıtıyor sonra toplamaya ugraşıyor.Kısacası evde deli danalar gibi dolanıyor.Hiç uykusu da gelmiyor.Ben dayanamıyorum peşinde koşmaya akşama agzım açık uyuya kalıyorum.Sonrada sabaha kadar ayagımda sallıyorum.Eşimde sıkıldı bu durumdan ,bende çok yoruldum.Nereye koşturacagımı şaşırdım.Gün içinde en fazla 1-2 saat uyuyor.Aslında benimde aklıma hiperaktivite geldi ama o zaman daha da beter olurmuş diyorlar.Vallahi canım hayatım şu 1-1,5 ayda resmen uyumak için zaman kollamakla geçmeye başladı.kafamçokkarıştı

• Konu Sahibi bayangraf
görümcemin oğluda öyle canım ama onun gece uykusunda sorunu yok yalnız uyanık kaldığı zamanlarda hiç durmuyor bugün bendeydi akşama kadar peşinde koştuk...
dönem dönem olabilir böyle sorunlar ama yinede bir dr a danışmanda fayda var...

• Konu Sahibi bayangraf
Her çocuğun bir uyku düzeni var, malesef bu düzeni bizim kurmamız zor oluyor.
Ben şanslı annelerdenim iki çocuğumda akşam 9 da yatar sabah 7 de kalkarlar, hatta oğlum 12 yaşında hala aynı düzende devam ediyor uykusuna.
Bu uyku düzeninde benim bir faktörüm olmadı, doğdukları andan beri böyleler, doktoru bile şaşırmıştı, yeni doğan bebek gece nasıl kalkmaz hiçmi acıkmaz diye.
Allah kolaylık versin size, eminim bir müddet sonra düzene girer kızınız.

• Konu Sahibi bayangraf
görümcemin oğluda öyle canım ama onun gece uykusunda sorunu yok yalnız uyanık kaldığı zamanlarda hiç durmuyor bugün bendeydi akşama kadar peşinde koştuk...
dönem dönem olabilir böyle sorunlar ama yinede bir dr a danışmanda fayda var...

vallahi resmen hayatım karardı.Uykuuuuuuu diye aglayasım geliyor.Bacaklarımda hal kalmadı peşinde koşmaktan ve geceleri ayagımda sallamaktan.Yerine yatıracagım zaman gözleri hemen açılıyor.Konuşmaya başlıyor gıdımı mıdı birşeyler sayıyor ama o kafayla onu anlayacak halim kalmıyor saat kaç oldu halen ayakta huysuz huysuz mırıl mırıl dolanıyor.:emir_bebek:

• Konu Sahibi bayangraf
Her çocuğun bir uyku düzeni var, malesef bu düzeni bizim kurmamız zor oluyor.
Ben şanslı annelerdenim iki çocuğumda akşam 9 da yatar sabah 7 de kalkarlar, hatta oğlum 12 yaşında hala aynı düzende devam ediyor uykusuna.
Bu uyku düzeninde benim bir faktörüm olmadı, doğdukları andan beri böyleler, doktoru bile şaşırmıştı, yeni doğan bebek gece nasıl kalkmaz hiçmi acıkmaz diye.
Allah kolaylık versin size, eminim bir müddet sonra düzene girer kızınız.

aslında doğdugu zaman çok zorlamıştı başta ama 3 aydan sonra herşey düzelmişti gece 11-12 gibi uyuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor gün içinde de 2 defa 2 şer saatlik bazen daha uzun uyuyordu.Ama iş çıgrından çıktı sanki robot oldu uyumak, durmak bilmiyor.Artık düzelsin diye dua ediyorum yoksa beni kim düzeltecek bilmiyorum laelaelaelaelae

X