kızlar 2,5 yaşında kızım var...yazın gelmesiyle birlikte yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlayalım dedik ben çalıştığım için annem daha çok ilgileniyor...yavaş yavaş lazımlığa teşvik ettik çişini yapıncada ferin benim kızıma çişini yaptı bak nasılda büyüdü dedik...sevindi...ama kakasını yapmıyordu...sonra eltimin kızınıda lazımlığı kullanırken gördü o günden itibaren hep tuvaletini lazımlığa yaptı bir daha da asla bez bağlatmadı sabah erken saatte uyanıyor tuvaletini yapıyor bi daha yatağına yatıp uyuyor....aannem sağolsun çok teşvik etti ufak tefek kazalarda sabırlı oldu...benim pek payım yok anneme teşekkürler....:teytey:
gözünaydın canım....benim kızım da 2,5 yaşında 10 gün oldu biz de başlayalı tuvalet eğitimine.....çişimizde sorun yok tuvalete yapıyor...kakasını da birkaç kere tuvalete ve lazımlığa yaptı ama dün ve bugün kaka yapmadı daha...darısı bizim başımıza....
gözünaydın canım....benim kızım da 2,5 yaşında 10 gün oldu biz de başlayalı tuvalet eğitimine.....çişimizde sorun yok tuvalete yapıyor...kakasını da birkaç kere tuvalete ve lazımlığa yaptı ama dün ve bugün kaka yapmadı daha...darısı bizim başımıza....
Oğlum da 2,5 yaşında alışmıştı... O da başta kakasını tuttu hatta kabız bile oldu. Ben de bağırsaklarını çalıştıracak gıdalar yedirdim, tutamadı... Cacık yapıp içine zeytinyağı eklemek çok işe yarıyor
Oğlum da 2,5 yaşında alışmıştı... O da başta kakasını tuttu hatta kabız bile oldu. Ben de bağırsaklarını çalıştıracak gıdalar yedirdim, tutamadı... Cacık yapıp içine zeytinyağı eklemek çok işe yarıyor
gözünüz aydın darısı benim başıma oğlum 2,5 yasında ama hala bezliyorum.tuvalete girmeye korkuyo lazımlığada yapmıyo nasıl alıstırcam bilemiyorum.galiba sabır gerektiren bir iş,,bizi bayaa uğraştırcak gibi gözüküyo