Çocuk Hastalıkları Kizim tüberküloz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tizan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
9
0
86
Gaziantep
arkadaslar benim kizimda tüberkuloz hastaligi var ne yapabilirim ilac kullaniyor iskilojik anlamda kotuyum ne yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok gecmis olsun tizan ins kisa surede iylesir kizin bu onemli bir hastalik canim doktorunun onerdigi seylerden baska birsey yapmamalisin bence .doktorun ne diyorsa onu uygula sanada allah sabir versin ins atlatirsin uzme kendini

allah acil şifa versin tatlım, bu konu hakkında hiç bilgim yok, doktorun sana yapman gerekenleri söylemiştir zaten, çok geçmiş olsun

Rabbim kızınıza ve diğer tüm hastalarımıza acil şifalar versin dilerim tez zamanda atlatırsınız

canım günümüzde tüberküloz öyle çok kötü bi hastalık değil ilaç tedavisiyle çabucak iyleşir zaten sen netten araştırmışsındır kızının sana ihtiyacı var kendini salma dik dur birlikte sevginizle atlatacaksınız..... çok geçmiş olsun Allahım bütün hastalara ve senin kızına acil şifalar versin

arkadaslar benim kizimda tüberkuloz hastaligi var ne yapabilirim ilac kullaniyor iskilojik anlamda kotuyum ne yapabilirim.

ablacim abla diyorum benden büyük olduğunu umuyorum yaklaşik 4 ay önce yedikulede ayni teşhisi bana koydular tedaviye başlandi ilaç falan kullandim ilaci yani sira bol bol balli zencefil yedir ona zencefil ciğerleri temizliyoo sigara kullaniyosa kensinlikle biraksin geceleri uykudan fedekarlik yapip kizinizi kaldirin bildircin yumurtasi pekmez ve süt içirin hiç aksatmadan ama ilaçlar dokunabilir endişe etmeyin normaldirr alişir bünyesi ünlü bi aktarin vediği bi tarif daha var ama ben daha yapamadim istersen bulup paylaşabilirim senin le hiç caninizi sikmayin rabbim beterinden saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…