- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
- Konu Sahibi Bu Son Olsun
Arkadaşlar 2 yaşında kızım var süt ve süt ürünü yediremiyorum zorla bile yediremiyorum kusuyor doktora gittim alıştır diyor da alismiyor ne yapabilirim fikri olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz gördüğü hiç birşeyi yemiyor öyle tat duygusu gelişmiş ki ne kattiysam içine anlayıp yemiyor yoğurdu sütü peyniri yumurta yiyor hasladigimdaSütü önermiyorlar artık zaten, ama yoğurt mutlaka yemeli, ben de ilk kızıma muz,yoğurt, bebe bisküvisi karışımı verirdim onu severek yerdi, bir de babymix bebek yoğurdu var onu sade olarak yerdi, değişik şekillerde deneyin ,sevdiği bir şeklini bulabilirsiniz inşallah. İkinci kızım 14 aylık, emziriyorum ,inek sütü vermedim hiç, ama örneğin brokoli çorbası yapıyorum süt katıyorum içine, mıhlama yapıyorum su yerine süt koyuyorum, bu şekilde bir şeylere karıştırarak verebilirsiniz
allah yardımcınız olsun keşke bir fikir verebilseydim benim büyük kızım aynen öyleydi çok çaba sarf ettim ama maalesef ben bir çare bulamadım şuan büyüdü ama hala yemiyor umarım sizinki yerBeyaz gördüğü hiç birşeyi yemiyor öyle tat duygusu gelişmiş ki ne kattiysam içine anlayıp yemiyor yoğurdu sütü peyniri yumurta yiyor hasladigimda
İnşallah canimallah yardımcınız olsun keşke bir fikir verebilseydim benim büyük kızım aynen öyleydi çok çaba sarf ettim ama maalesef ben bir çare bulamadım şuan büyüdü ama hala yemiyor umarım sizinki yer
Tek kalsiyum kaynağı süt ve süt ürünleri değilki.
Marul sütten daha çok kalsiyum içerir misal.
İlla direkt içmek yemek zorunda da değil.
Çorba olur börek olur bir şey olur yer kasmayın çocuğu.
Süt hele boşverin
Probiyotik alsın mı istiyorsunuz turşu turşu suyu şalgam zeytin bunlar da probiyotik hem de yoğurda göre daha zengin
Yemiyor mu bunları da probiyotik damla alın günde 5 6 damla verin. Bu kadar....
Ben de sevmem yoğurt misal. Peynir pek yemem süt içmem...
Hiç eksikliğim yoktur
Kalsiyum seviyem her zaman üst sınırda...
Bağırsaklarım sağlıklıdır