How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızım sürekli ağlıyor

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
86
38
İçel Mersin
kızım daha 1.5 aylık akşam olumca ağlma krizlerine giriyor memre veriyorum almıyr gazınıda çıkarıyorum tamam bazende gaz yüzünden ağlıyor ama anlayamıyorum ne için ne yapacam bilmiyorum zavllı bebeğim heder ediyor kendini siz nasıl çözdünüz acabamafoldumben

ah canım ah ben 4 aya kadar cektım onu su an 6 aylık saatımız vardı nsusmazcasına ve morarırcasına aglardı bende aglardım yaa çok zor gunlerdı heder olurdu bebeğim valla neler denemedıkkı banyolar yağlar ilaçlar ama en sonunda dktorumuz bı ilaç verdı kurulduk çok sukur ya çok zor canım çok

ilaç verm taraftarıda dğildim ama bu kullndığım bıtkısel suruptu zrarsızdı v allaha sukur yaradı

büyük bi ihtimalle kolik...acı elma yağı alıp karnına ve ayak altına masaj yap parmağına değdir sonra sür ii gelcektir...ben çok zorda kalmıştım zincoı vermiştim..hiç susmuyodu..acı elma yağıda çok işe yarmıştı..ayaklarıda dikkat et üşümesin..sıcak su toprbasıda işe yarayabilir...ayakalrını kenie doğru çek..insan bazen çaresiz kalıyo..bilirim ne zor olduğunu benim kızım hiç susmuyodu ve 40 güne kadar günde gecede dahil en fazla 5 saat uyurdu..hiç uymadğıda oluyodu..allah sabır versin...sen sakin ol ona karşı tahmmülsüzde olabiliyo insan..ben bi gece artık sinirimden kendimi toktlıyodum..sonra sakin olmalıyım..sakin sakin o bağırdıkca ben sakin konuşuyodum.. yavaş yavş geçti ..çok şükür

çok sağolun ya valla bende ne yapacam şaşırdım azını çıkarmasına rağmen ağlıyor bakalım doktor a soracam artık..

hemen vereyım canım ben neler denedım cunkı bız kolığın en zorunu gecırdık bıtkısel bı surup bu ve cok ıyı sonuclar duydum ve aldım om-x surubun adı canım ıns atlatırsın ama genelde 3 ayın sonlarına dogru azalma gorulur canım bıraz cekıcen yanı

Arkadaşlar buna benzer içerikteki her başlığa bunu yazmayı düşünüyorum. Hatta kopyalayıp yapıştıracağım sanırım. Cevap vermek için çok geç olsa da bundan sonraki annelere çok yardımı olacağından eminim. Benim kızım da 1,5 aylık. Yaklaşık 8 haftalıkken sebepsiz ağlamalara başlamıştı ve bu ağlamalar zamanla daha da arttı. ılk başlarda gaz sancısı sanmıştık. Denemediğimiz birşey kalmadı. Nurse Harveys, Metsil, muskat, ot çöp karışımları. Fakat daha sonra ayaklarını çekmeden de ağladığını farkettik. Acil servise götürdük birşeyi yok, kolik dediler. Kızımız günün belli saattlerinde en az 3 saat çenesi titreye titreye, ağzı morarak ağlıyordu.Fön makinasını çalıştırdık, bulaşık makinası, çamaşır makinası sesleri....... neler neler. Gecenin saat 2 sinden sabah 7 ye kadar ne yapacağımzıı şaşırıyorduk bebek nefessiz kalıp boğulacak diye. Sonra "Kolik" isimli CD yi öğrendik. Buzuki Orhan Osman ' ın KOLıK isimli CD si. Bu müzisyenin de çocuğu kolik miş ve üniversitelerde tez konusu yapılmış bir CD hazırlamış. Tezlerde de kanıtlandığı gibi kızımıza onu dinletmeye başlayınca hayret verici bir şekilde sakinleşti. Şimdilerde kızımız hala ağlama krizlerine giriyor. Fakat ne zaman krizin başladığını anlarsak -ki günün aynı saatlerinde oluyor- hemen müziği açıyoruz. Dinliyor ve sonra kendi kendine uyuyor. Ağlarken memeyi reddederken uyandıktan sonra çok güzel emiyor. Tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Back