• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım su çiçeğimi çıkarıyor acaba yardım

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
kızlar ya aranızda bebeği su çiçeği çıkaran oldumuu nasıl bişey o hastalık,,gözdede(1yaşını 2hafta geçti:70:) iki gündür bacaklarında çok olmak üzere kollarındada 1 kaç çıkmış vaziyette kırmızı sivilce gibi biraz büyükçe tabi kızarıklıklar var,,hani sivrisinek ısırırda bi kabartı oluryaa kaşıntı işte aynı onun gibi offf ,abisinde(2yaşını 1.5 ay geçtii):70: başlamıştı aynı belirtiler ama gödede yoktu 2 gün önce ondada başlamaya başladı su çiçeği bulaşıcı derler acaba gerçekten su çiçeğimi çıkardı oğlumda kızımadamı bulaştı acaba bi bilginiz varmı ne olaki acep

bildiğim kadarıyla su çiçeği kafadan ve gövdeden başlar kabartıların içindede su olur senin bebeğindeki kabartılarda su var mı en azından sağlı ocağın götür için rahat etsin inşaallah değildir

kızlar ya aranızda bebeği su çiçeği çıkaran oldumuu nasıl bişey o hastalık,,gözdede(1yaşını 2hafta geçti:70:) iki gündür bacaklarında çok olmak üzere kollarındada 1 kaç çıkmış vaziyette kırmızı sivilce gibi biraz büyükçe tabi kızarıklıklar var,,hani sivrisinek ısırırda bi kabartı oluryaa kaşıntı işte aynı onun gibi offf ,abisinde(2yaşını 1.5 ay geçtii):70: başlamıştı aynı belirtiler ama gödede yoktu 2 gün önce ondada başlamaya başladı su çiçeği bulaşıcı derler acaba gerçekten su çiçeğimi çıkardı oğlumda kızımadamı bulaştı acaba bi bilginiz varmı ne olaki acep

benım oglum cıkarmadıgı ıcın bılmıyorum ama su çiçeği arkadasın dedıgı gbıı sulu oluyor üzeri oyl edeılse bıle bunu doktora gıtmeden ogrenemezsın madem abısınded de varmıs neden bu zamana kadar götürmedin kız :20:

benım oglum cıkarmadıgı ıcın bılmıyorum ama su çiçeği arkadasın dedıgı gbıı sulu oluyor üzeri oyl edeılse bıle bunu doktora gıtmeden ogrenemezsın madem abısınded de varmıs neden bu zamana kadar götürmedin kız :20:

kız 2 gün oldu daha dün acile götürdüydük kalabalık diye bugün aile hekimine göstereyim diyodum ne kızıyon bee :59:

ikisi birden ise büyük bir ihtimal su çiçeği olabilir
geçen sene benim kızda az ( su çiçeğini aklıma getirmeyecek kadar az ) kabartılar oldu
doktora götürdüm su çiçeği dedi
oğlanı yaklaştırmadım ama boşuna uğraşma oda çoktan kapmıştır demişti
dediği gibi az bir vakit sonra kızdan beter duruma geldi
kızın ki hem azdı ve hemen kurudu
ama oğlanınki sulu ve çok oldu
hatta bu sene saçlarını çok kısa kestirdim ilk defa kafasında bile izleri kalmış:43:

Son düzenleme:
canım su çiçeği olabılır buyuk ıhtımal ama yınede yaraları gormek lazım..
bırde belırlı yerlerde mı yoksa yaygın mı... benım oğlumda cıkarmıstı 1,5 yas gıbı..
çok ateşli geçmişti ve ishaldı... su çiçeği cıkarırken ilk 2-3 üc gun de bulasıcı oluyor yaralar cıkıp kabuk baglamaya baslayınca bulasıcılıgını kaybedıyor ..
çok ateşi çıkar ve ishal olursa doktora göster basit gibi bilinen ama önemli bir hastalık su çiçeği..
ağır geçiren çocuklarda ileriye dönük kalıcı etkiler bırakabılıyormus. bunları endişelenmen için değil tedbir almam için söylüyorum.
Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatır yavrum...

ikisi birden ise büyük bir ihtimal su çiçeği olabilir
geçen sene benim kızda az ( su çiçeğini aklıma getirmeyecek kadar az ) kabartılar oldu
doktora götürdüm su çiçeği dedi
oğlanı yaklaştırmadım ama boşuna uğraşma oda çoktan kapmıştır demişti
dediği gibi az bir vakit sonra kızdan beter duruma geldi
kızın ki hem azdı ve hemen kurudu
ama oğlanınki sulu ve çok oldu
hatta bu sene saçlarını çok kısa kestirdim ilk defa kafasında bile izleri kalmış:43:
GEÇMİŞ OLSUN DİYİYİM BENDE,,çok sağol gerçektende gözdede abisinden kaptı sanırım çünkü ilk oğlanda oldu az kollarında bacaklarında,,2gündürde gözdede başladı bacaklarında daha çok var başka yerinde yok azcıkta kolunda var,,abisinin kurudu kabarcıklar kabuk bağladı kızın daha duruyo kırmızı kırmızı birazdan götürücem şimdi uyududa uyansın iki adım yer sağlık ocağı koşar gösterir gelirim..
canım su çiçeği olabılır buyuk ıhtımal ama yınede yaraları gormek lazım..
bırde belırlı yerlerde mı yoksa yaygın mı... benım oğlumda cıkarmıstı 1,5 yas gıbı..
çok ateşli geçmişti ve ishaldı... su çiçeği cıkarırken ilk 2-3 üc gun de bulasıcı oluyor yaralar cıkıp kabuk baglamaya baslayınca bulasıcılıgını kaybedıyor ..
çok ateşi çıkar ve ishal olursa doktora göster basit gibi bilinen ama önemli bir hastalık su çiçeği..
ağır geçiren çocuklarda ileriye dönük kalıcı etkiler bırakabılıyormus. bunları endişelenmen için değil tedbir almam için söylüyorum.
Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatır yavrum...

evet yaa 1hafta önce kayınpederlerin yanına gitmiştik köyee orda baya kısa bacak doşlaşmıştı orda çalı çırpı yaptı zannetmiştim döndüğümüzde ama bide ateşlendiler ikiside bikaçgün sürdü dedim heralde havadan oldu ama sonra o lekeler çıkmaya başladı batuda ateşleri geçti ama gözdede o lekeler çıkmaya başladı bende acaba su çiçeğimiki dedim sağol can canazım yaw en iisi dra sormak bakalım inşallah geçmiştir dahada çoğalmazzzz:50:

Back