• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım sevgi göstermemi göstermemi istiyor

Seenayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
28
5
86
29
Geçen gün anasınıfına giden kızımı almaya gittim ayakkabılarını giydiriyorum o sırada da karnını gıdıklıyorum yicem seni çok tatlısın falan diyorum ona bi seviniyor bi gülüyor bi daha yap bi daha yap diye diye tekrarlıyorum sonra sessizce anne yapsana öğretmenim de görsün ben yapmadan kahkaha atıyor neyse o öyle geçti bugün de okul çıkışı 2. Arkadaşı anneleriyle bize geldiler oyuncak oynuyor çocuklar bir ara banyoya girdim koştu geldi yanıma anne karnımı sev seni yicem desene bana arkadaşlarım da görsün siz nasıl yorumladınız merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim 💞 mutlu geceler

sınıfta popüler bir kız olduğunu , onunda onun gibi olmak istediğini düşünmekteyim( öğretmenim sadece tahmin)

Geçen gün anasınıfına giden kızımı almaya gittim ayakkabılarını giydiriyorum o sırada da karnını gıdıklıyorum yicem seni çok tatlısın falan diyorum ona bi seviniyor bi gülüyor bi daha yap bi daha yap diye diye tekrarlıyorum sonra sessizce anne yapsana öğretmenim de görsün ben yapmadan kahkaha atıyor neyse o öyle geçti bugün de okul çıkışı 2. Arkadaşı anneleriyle bize geldiler oyuncak oynuyor çocuklar bir ara banyoya girdim koştu geldi yanıma anne karnımı sev seni yicem desene bana arkadaşlarım da görsün siz nasıl yorumladınız merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim 💞 mutlu geceler
Benim düşüncem annem beni böyle seviyor biz hep böyleyiz diye gösteriş olsun diye böyle yaptığını düşünüyorum

Öğretmenine danışın arkadaşları dışlıyor olabilir, kendini sevdirmek istiyor arkadaşlarına.

Öğretmenine danışın arkadaşları dışlıyor olabilir, kendini sevdirmek istiyor arkadaşlarına.
Yok bence öyle bir durum yok çünkü o konularda çok dikkatliyim aksine benim kızım biraz çekingen utangaç bir karaktere sahiptir

Yok yanlış anladınız beni. Kızının akranları onu dışlıyor olabilir diye yazdım.

Annesinin havasını atmak istiyor bence göstere göstere annem ve ben böyleyiz havası atıyor arkadaşlarına. Normalde ilişkiniz sevgi doluysa görülmesini istiyor gibi geldi.

Back