- 22 Ocak 2008
- 309
- 34
- 298
Geçtiğimiz çarşamba birden kızımın ateşi yükselmeye başladı akşam daha da arttı bizim müdahalemizle düşmeyince acile gittik gece muayene , testler derken doktor bebeğin boğaz enfeksiyonu geçiriyor dedi.2 tane ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdi dönüşümlü olarak içir dedi antibiyotik başlamadı.Kan alırlarken çektiği eziyetin yüzünde çok halsiz ve sapsarıydı o gecenin sabahı beti benzi attı kuzumun ateş yoktu şükür..1. gün iyi 2. gün yine ateş 3. gecede kusma başladı. Emdiğini çıkardı ek besini direk kestim, hastalığın etkisiyle iştahsızdı istedği zaman emzirdim ve sık sık su verdm.Ardından ishal, ilk gün ishal azdı dün çok şiddetliydi netten sürekli araştırma içerisindeyim direk rota virüsüne baktım ilaç tedavisinden çok sıvı şeylerle bebeğin desteklenip emzirilmesi gerektiği yazıyor. Genel olarakta kızımın durumu iyi olunca dün götürmedik doktora ama az önce yine kusmaya başladı eşimi bekliiyorum hemen acile götürcem kuzum çok kötü oldu süzüldü çok moralim bozuk o kadar dikkat ediyoruz nerden bulaştı bu virüs belli deil o mu deil mi ama belirtiler rota virüsü gibi görünüyor (( Aranızda bu hastalığı yaşayan oldumu kızlar?