• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım sanırım gece bekçisi olacak büyüyünce, sabaha karşı 5 den önce uyumuyor!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SariKanarya

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
995
31
623
46
merhaba canlarım
bu saatte burda ne mi yapıyorum...off offf
son 3 haftadır böyleyiz,kızım sanırım gece bekçisi olacak büyüyünce, sabaha karşı 5 den önce uyumuyor,gülüyor ağlıyor bağırıyor ama sabahı buluyoruz,sonrada öğlene kadar uyuyor,akşama doğru yine uyuyor,saat akşam 4-5 gibi bir açıyor boncuklarını sabah 5 e kadar..ne yapacağımı şaşırdım,şimdilik iyi,işe başlamadım ama 1 ay sonra işe başlayacağım,o zaman ne yapacağım bilmiyorum:((
bu ayın 4 ünde 3 ayımız bitecek inşallah,bu bebişlerin uyku düzeni nasıl veriliyor,birileri bana yardım etsin lütfennnnnn

Ben saat 23 de yatağına koyuyorum.. Ve başına laptopu alıp kolik müzikleri cd sini açıyorum.. O uykusunu getiriyor.. Ve en geç 1 saat içinde uyuyor...Gündüzleri de oyalamaya çalışsan.. diyorum ama nasıl olacağını bende bilemiyorum.bizimki de pek oyalanmıyor daha.. Salonda tut gündüz.. tv açık ve sesi yüksek olsun.. O zamn gündüz uykusu daha hafif olur.. Gece de ev sessiz ve loş olursa belki daha rahat uyur...

SElam mehtap;
akşam bende saat 2'ye kadar kızımla uğraştım.Bizimde bir yere gittiğimizde, nazarlandığımızda ve gün içinde hiç uyumadığı zaman bi huysuzluk başlıyo ki sormayın. Ağlıyo , emziriyorum iki çekip başlıyo ağlamaya ve itmeye. Hadi diyorum süt yok heralde, mama veriyorum mamayı da öyle yapıyor. Sonra geziyoz evin içinde , altını açıyoz siliyoz. dün akşam fitil atmaya çalıştım ama çeyrek atacaktım da ona da izin vermedi. İtti hep, eridi zaten elimde de atamadan fitil. Sonra göğsüme battaniye ile sararak mememi verdim biraz daha ağlayıp tuttu en sonunda. Ama kollarımda idi. Tam uyudu dedim yatırayım yine başladı uyanarak ağlamaya. Sonra yine aldım gittim mama yaptım, yine göğsüme sardım bu sefer acıkmış tı da saati gelmişti zaten mamayıda yedi. En sonunda artık koydum yatağına. Biraz mıyklar gibi oldu ama ses çıkarmadım hiç. Saat 2idi. SAbah eşim giderken 8'de birz mıykladı yine. Mama yaptım hemen tutturdum hiç halim yoktu. Hala uyuyo, bende işe başlayacağım yakında ve bu şekilde nasıl olacak bende bilmiyorum.
Ama hicranın da dediği gibi gündüzleri oyala, kucağında gez, tV yi aç, müzik dinlet. Gece uykusunu öğrensin. Benimki öğrendi ama saatleri çok geç yaptık, buda işe başladığımda çok yoracak beni.
Daha erken yatırı sabah 5.30 da kaldırmam lazım ki onu toplayıp anca 7de servise yetişeyim.Allah yardımcımız olsun canım..

nunucum o gögüsü itmelerinin sebebi gaz canım.benim kinin gaz ağrısı gelince memeyi itiyoroy.mamayı istemiyor.aglıyor çıyak çıyak.uyumalrını da gaz etkilyor.gazı gelince uyayamıyor zaten.şu gaz problemleri bise de rahat etsek.
biz akşamları iki kişi sallıyoruz .bazen ayakta sallıyoruz.uykusu gelince de hemen uymuyor.mayışıyor.yatırınca hemen uyumuyor.mutlaka memede uyumak istiyor.bizimkinin gazına en iyi çare sallamak ve nero baby.
bir de bu sıralar uyku getirsin diye 5cc falan anoson çayı veriyorum.bizlere küçükken annemler hep veririmiş.uyurmuşuz.

teşekkürler kızlarr ama benim kızın öyle sessiz loş ortam falan taktığı yok,gaz ve yediklerinin ağzına gelmesi yüzünden sanırım uykuya dalamıyor,ama bakın hala uyuyor şimdi,sabah 6 da uyudu, 10.30 da uyandırdım emzirdim,sonra 14.30 da emzirdim hala uyuyor,kıyıp da uyandıramıyorumki:((

teşekkürler kızlarr ama benim kızın öyle sessiz loş ortam falan taktığı yok,gaz ve yediklerinin ağzına gelmesi yüzünden sanırım uykuya dalamıyor,ama bakın hala uyuyor şimdi,sabah 6 da uyudu, 10.30 da uyandırdım emzirdim,sonra 14.30 da emzirdim hala uyuyor,kıyıp da uyandıramıyorumki:((

Bence uyandır canım.. biraz uykusuz kalsın mıkırdansın ama gece yorulunca daha ii uyur..

arkadaşlar muscana katılıyorum o itmelerin sebebi gaz ne zaman beni iteklese ben kaldırım gazını çıkarıyorum ve gazı çıkıyor. Bizimkide saat 14.40 da uyudu 15.30 da uyandı sonra saat 18.00 gibi uyudu hala uyuyor. Küçücük bebekleri uyutmamak pek mümkün olmuyor oyalamakda zor oluyor Allah yardımcımız olsun:)

merhaba canlarım
son 3 haftadır böyleyiz,kızım sanırım gece bekçisi olacak büyüyünce, sabaha karşı 5 den önce uyumuyor,gülüyor ağlıyor bağırıyor ama sabahı buluyoruz,sonrada öğlene kadar uyuyor,akşama doğru yine uyuyor,saat akşam 4-5 gibi bir açıyor boncuklarını sabah 5 e kadar..ne yapacağımı şaşırdım,şimdilik iyi,işe başlamadım ama 1 ay sonra işe başlayacağım,o zaman ne yapacağım bilmiyorum:((
bu ayın 4 ünde 3 ayımız bitecek inşallah,bu bebişlerin uyku düzeni nasıl veriliyor,birileri bana yardım etsin lütfennnnnn

canım senin kızının günü dönmüş,gündüz uyutma akşam 8e kadar oyala bir kaç gün zorluk çekersin sonra alışır.Çok zorluk çekersin böyle olunca ben alıştırdım saat 8-9 gibi yatıyor sabah 8-9 gibi kalkıyor allaha şükür.Emmek için gece 3 kere uyanıyor o kadar...:nazar:

merhaba canlarım

canım bence de gunduzlerı oyalamalısın bebegını,sabah emmeye kalkınca tekrar yatırma oyala ,oyna onunla.gunduz bırkac defa yatıyolar zaten oda uzun surelı olmuyo ama aksam 8-9 dedım mi artık yorulmus oluyolar ve sabahı buluyolar.
allah yardımcın olsun sımdıden

merhaba canlarım

canim ben kizimin gaz problemi icin metsil damla kullandim ve su an cok sukur gazini kendisi cikarabiliyor, gun icinde hava almaya cikin bebeginle ve hemen hemen her aksam da banyo yaptir bebisine ben gobegi dustukten beri her aksam yikayip emzirip yatiriyorum sen de cok faydasini goreceksin ve tabiki sabah da erken kaldir bebisini :) kolay gelsin canim...

Back