• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım sanırım bugün doymuyo yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yildizyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
81
0
86
41
İstanbul
akşam 6.30dan beri emziriyorum uyuyo 10 dkka sora uyanıyo tekrar emmek istiyo bende bunaldım oda artık yoruldu evde mama olsa çoktan vericektim çünkü göğüslerimde çok yumuşadı bugün sanırım sütüm azaldı gerçi sıkıyorum göğsümü süt fışkırıyo ama kızıma yetmedi bugün nedense eşim vardiyalı çalışıyo şuan evde yok mama almaya gönderemiyorum evde yapabilceğim geçici bi çözüm varmıdır acaba biraz dinlensem belki dolcak göğüslerim ama kızım müsade etmiyo ne yazıkki:çok üzgünüm:

canım bebeğin doymuyor olabilir ama bence o senden ayrılmak istemiyordur
benim kızımda sizin kadarken aynen dediğin gibiydi yapışık ikiz gibiydikki halada öyleyiz o senin kokunda kalmak istiyordur bence.

bebeğin doyuyo sadece senden ayrılmak istemiyo sıkma canını benimkide öyleydi emzik ver bence ben öle kurtuldum bu olaydan sıkma cınını tekrar sölüyom sütün yetip yetmemesi kiloyla belli olur maşallah bebeğin kiolu gözüküyo üzülme lütfen mamamda verme sakın.....

teşekkürederim arkadaşlar cevaplarnız için dün gece sabaha karşı mememde uyuya kaldı bende fırsattan istifade uyudum göğsüm sabah süt dolmuştu şimdilik mama vermeden atlattık bu huzursuzluğu ama bugün her ihtimale karşı evde bulunsun die eşime mama aldırdım ama çok mecbur kalmadıkça vermeyi düşünmüyorum tabi

merhaba yıldız
aynı durum benim başımada geldi
oğlum yirmi günlükken aynı şey oldu
bi göğsümden öbür göğsüme alarak aralıksız emzirdim gene de doyuramadım ama asla mama vermeyi düşünmedim
mamaya hiç gerek yok diye düşünüyorum
senin yapacağınsa bol bol tereyağı pekmez kaymak ve kuruyemiş tüketerek sütünü doyurucu hale getirmen
özellikle tereyağı yemeni öneririm hem senin hem bebeğin için çok gerekli bir besin
ben bu şekilde sorunuma çare buldum
bebeğini güle güle büyüt

merhaba yıldız
aynı durum benim başımada geldi
oğlum yirmi günlükken aynı şey oldu
bi göğsümden öbür göğsüme alarak aralıksız emzirdim gene de doyuramadım ama asla mama vermeyi düşünmedim
mamaya hiç gerek yok diye düşünüyorum
senin yapacağınsa bol bol tereyağı pekmez kaymak ve kuruyemiş tüketerek sütünü doyurucu hale getirmen
özellikle tereyağı yemeni öneririm hem senin hem bebeğin için çok gerekli bir besin
ben bu şekilde sorunuma çare buldum
bebeğini güle güle büyüt

teşekkürederim canım cevabın için bende mama vermeyi en son çare olarak düşünmüştüm.biraz fazla yorulunca hemen sütüm geri çekiliyo nedense, normalde kızıma sütümün yaradığını sölemişti doktorumuz.ayrıca bebeklerimizi hiç bir ek besin vermeden büyütmek tarif edilemez bir duygu bence sende bebeğini güle güle sağlıklı büyüt

Back