kızım sağ göğsümü almıyo ;(((

Su-Perisi

Meleğim iyiki varsın...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
3.864
3
683
kızlar 8 aylık bir kızım var.ilk aylarda 2 göğsümüde alıyodu.daha sonraları sağ göğsümü almamaya başladı.çok uğraştım ama naptıysam aldıramadım.tadına baktım sütün.sağ göğsüm tuzlu geliyo,sol göğsüm şekerli.çok tuhafıma gitti bu durum.sizlerdede böyle durumla karşılaşan oldumu???

Sağ göğsünüzü iyice sağıp boşaltın sütü. Yeni üretilen süt belki de tatlı olur. Bi dönem benim kızımda almamıştı bir göğsümü sonra yine almaya başlamıştı.

bende yaşadım aynı durumu çok var hatta bu forumda bu konu çok açıldı bende sağdım defalarca çok süt biriktiği için yine almadı zorladım zorladım en sonunda düzeldi

yanlış okumuyosun canım.. bi kendini bilmez idiot üye olup can sıkıntısını gidermeye çalışıyor aklınca ama yanlış yerdesin canım benim git kendine layık sitelerde takıl

arkadaşlar benim bebeğimde sol göğsümü emmiyor.Memenin başı içine doğru,emmeden çıkmıyor.Sürekli sağ göğsümü emdiği için iki göğsümün büyüklüğü farklı.gözle görülebilir derecede.biri kocaman birisi küçük.Çok canım sıkılıyor bu işe.Sağmaya çalışıyorum bebeğin emmediği memeyi ama çok az süt geliyo.Napıcam ben.nolur yardım edin.

benimde aynı canım.diğer göğsümün ucu yok emmediği için.emdiği göğüs diğer göğüse göre daha büyük.bende sağmayı çok denedim.ama damla damla geliyo süt.çok zor oluyor.

benim ikl bebişimde bir göğsümü hiç emmemişti.2 sene boyunca bir göğüs büyük diğeri küçük gezdim.memeyi kesince eşitlendi ama biraz zaman aldı.gıcık bir durumdu.şimdi 22 günlük kızım var ben aynı şeyi yaşarım kesin diyordum ama çok şükür şimdilik ikisini de emiyo.umarım hep böyle gider

göğüs ucum içine dönük olduğu için doktora gittim geçenlerde.meme ucunun enfeksiyon kaptığını söyledi.antibiyotik kullanıyorum şu anda ve epey düzelme var.yavaş yavaş emebiliyor bebeğim.bir hekime görünmenizi tavsiye ederim

Benimkide solu almadı, ilk zamanlar aldı 4. aydan sonra ciyak ciyak bağırdı, sütümde gitti zaten, 11 aylık sağ göğsümle besliyorum, ama ikisi arasında fark var ve moralim bozuluyor, biri büyük biri küçük, sütün çekilince düzelir diyorlar ama bakalım

bende aynı dertten muzdaribim,benim ki sağı almıyor,sanırım baslarda daha kolayıma geliyor diye bir kaç defa üst üste sol dan verince,bebiş alıştı,su an 2 aylık ve hala sağ memeyi almak istemiyor,kavga ediyoruz,dövüyor beni:sinifsinif: sonra emmek zorunda kalıyor. :dance:

denedim canım tersdende verrdim.
ama anlıyo nasıl anlıyosa.
bir iki emiyo sonra ya ısırıyo oyun yapıyo ya da emmiyo ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…