Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine çok bilen biri 9 yaşın altı erken sayılır . 11 yaş gayet normal. Yine de doktora gidilir her şey normal mi diye hormonlara ve kemiklere bakılır. Bilgileri yok fikirleri var bu ne bebu kadar erken olmasi pek normal degil.. belki enfeksiyonel bi durum vardir.. cocugu urkutmeden durumu sorup (camasiri gordugunuzu soyleyebilirsiniz, yalan degil) saglik acisindan doktorla gorusmeniz gerektigini soyleyebilirsiniz..
normal adet dongusu baslamis ise de, bundan sonra yapmasi gerekenleri tatlilikla anlatmalisiniz.. ve kimseye de bahsetmeyin bu durumdan, ozel bi konu neticede (utanilacak bsy mi diyerek feminen duygularini tatmin edecek, prim yapmaya calisacak olanlar bana bulasmasin hic, ayip demedim 'ozel' dedim), kizlar genelde utanip saklarlar; size guveni kirilmasin..
nerden dustun kuzum senYine çok bilen biri 9 yaşın altı erken sayılır . 11 yaş gayet normal. Yine de doktora gidilir her şey normal mi diye hormonlara ve kemiklere bakılır. Bilgileri yok fikirleri var bu ne be
Kızlar yardım edin kızım geçen hafta adet olduğunu söylemiş kuzenine bugün babanesinden öğrendim nolur nebiçim annesin nasıl farketmedin demeyin birkere olmuş kahverengi çamaşırının önünde çamaşırınıda yıkamış banyoya atmış bazen kakasını tutamaz benimki bu yüzden dikkatimi çekmedi ve şimdi gerçek olup olmadığını bilmiyorum kızı olan anneler ilk nasıl oldu böylemi oluyo yoksa kızım dikkat çekmeyemi çalışıyo
ben de 11 yaşında olmuştım, çok öyle yardımlık bir durum yok...doğalKızlar yardım edin kızım geçen hafta adet olduğunu söylemiş kuzenine bugün babanesinden öğrendim nolur nebiçim annesin nasıl farketmedin demeyin birkere olmuş kahverengi çamaşırının önünde çamaşırınıda yıkamış banyoya atmış bazen kakasını tutamaz benimki bu yüzden dikkatimi çekmedi ve şimdi gerçek olup olmadığını bilmiyorum kızı olan anneler ilk nasıl oldu böylemi oluyo yoksa kızım dikkat çekmeyemi çalışıyo