Kızlar yardım edin kızım geçen hafta adet olduğunu söylemiş kuzenine bugün babanesinden öğrendim nolur nebiçim annesin nasıl farketmedin demeyin birkere olmuş kahverengi çamaşırının önünde çamaşırınıda yıkamış banyoya atmış bazen kakasını tutamaz benimki bu yüzden dikkatimi çekmedi ve şimdi gerçek olup olmadığını bilmiyorum kızı olan anneler ilk nasıl oldu böylemi oluyo yoksa kızım dikkat çekmeyemi çalışıyo
10 bittikaç yaşında kızınız?
Öyle değil üşenir gitmez iyice sıkıştırana kadar tembel:)) bazen de öyle kaçırırAllah Allah kakasini tutamiyo ama adet oluyo, kac yasinda bu cocuk
11 yani.10 bitti
onuştum öğreneli iki saat oldu zaten ben hala olayın şokundayım utandım kızarsın da zannettim dedineden kızınızla konuşmuyorsunuz anlamadım ben..
10 bittiNeden bu kadar paniklediniz ki gayet normal bir durum adet olması,olmaması anormal..Kaç yaşında kızınız?
Kızlar yardım edin kızım geçen hafta adet olduğunu söylemiş kuzenine bugün babanesinden öğrendim nolur nebiçim annesin nasıl farketmedin demeyin birkere olmuş kahverengi çamaşırının önünde çamaşırınıda yıkamış banyoya atmış bazen kakasını tutamaz benimki bu yüzden dikkatimi çekmedi ve şimdi gerçek olup olmadığını bilmiyorum kızı olan anneler ilk nasıl oldu böylemi oluyo yoksa kızım dikkat çekmeyemi çalışıyo
K
onuştum öğreneli iki saat oldu zaten ben hala olayın şokundayım utandım kızarsın da zannettim dedi
Birkere olması kafamı karıştırıyo yeni kardeşi oldu dikkat çekmek için yalan söylediğini düşünüyorum konduramıyorumda yaşı küçük11 yani.
Yaşı da normal.
Panikleme sebebiniz nedir, onu açıklar mısınız?
9-12 arası normal kabul edilir..Kızınız tam yaşında olmuş,sorun nedir pek anlayamadım ben?10 bitti
Anlattım herşeyi gayet net biliyodemekki daha önceden kendisiyle bir konuşma yapmamışsınız..güzelce açıklayın durumu utanacak korkucak birşey olmadığını anlatın..
panik yapılcak bir durum göremedim ..
Takip edin.Birkere olması kafamı karıştırıyo yeni kardeşi oldu dikkat çekmek için yalan söylediğini düşünüyorum konduramıyorumda yaşı küçük
bu kadar erken olmasi pek normal degil.. belki enfeksiyonel bi durum vardir.. cocugu urkutmeden durumu sorup (camasiri gordugunuzu soyleyebilirsiniz, yalan degil) saglik acisindan doktorla gorusmeniz gerektigini soyleyebilirsiniz..10 bitti