2 yaşında kızım var. Kızımın pelus oyuncak battaniye gibi seylere hassasiyeti var asla elinden bırakmıyor. kendi battaniyesi vardı yeğenime verdim .bebeklikten ona sarılıp öyle uyurdu .bir kaç aydir peluş ne görse yiyor. panduflarin bile tüylerini kopartıp yemeye başladı koparamazsa yalıyor böyle durum yaşayan anne varmı ne yapabilirim doktora götüreceğim bir eksikliği varmı diye baktiracagim psikojik bir sorunmudur ben hem eşimden bosandim birde çalışan kadınım annem bakıyor kızıma ben yokken etkilenmiş olabilirmi nasıl geçer bu durum anneler yardımcı olun lütfen
Aynisini simdi 17 yasinda olan yegenim henuz 2yaşlarinda iken yapardi.Koca milas kilimi cozmustu disleriyle.Annesi calisiyor.Yatili dadi ben ve anneanne ilgileniyorduk.Ama o anneyi ozluyordu.Yemedigi kazak,battaniye,halı,kilim kalmadi.Zamanla gecti gordukce elinden aliyorlardi.2 yaşında kızım var. Kızımın pelus oyuncak battaniye gibi seylere hassasiyeti var asla elinden bırakmıyor. kendi battaniyesi vardı yeğenime verdim .bebeklikten ona sarılıp öyle uyurdu .bir kaç aydir peluş ne görse yiyor. panduflarin bile tüylerini kopartıp yemeye başladı koparamazsa yalıyor böyle durum yaşayan anne varmı ne yapabilirim doktora götüreceğim bir eksikliği varmı diye baktiracagim psikojik bir sorunmudur ben hem eşimden bosandim birde çalışan kadınım annem bakıyor kızıma ben yokken etkilenmiş olabilirmi nasıl geçer bu durum anneler yardımcı olun lütfen
Emzik ağzından çıkarmıyor bir elindede ayicigi elinden düşürmüyor beraber geziniyorlar. oturdugundada yanına oturtuyor ayicigi. arada yolup yiyor işte tüylerini. emzikte yegenimden alıştı kiskanclik yaptı vermek zorunda kaldım başlarda çok aramazdi emzik şimdi istiyor. emziksiz uyumuyor. götüreceğim çocuk Doktoruna .tahlilleri temiz çıkarsa pedagog yapacak birşey yokO yaslarda sanirim bulduklari herseyi yiyolar..emzik emiyor
Mu?
Keşke öyle olsaydı gözümün önünde yapıyor tek çocuk çok seviliyor herkes peluş alıyor ev pelus oyuncaklardan geçilmiyor tüylerini kopartıp kopartıp yiyor kaldırınca da oyuncak istiyorHemen telaş yapmayın bence, yumuşap görüp ağzına sokmuş da olabilir. Doktoruna bir danışın derim, geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?