Sürekli mi öyle yürüyor peki? Tedavi edilmezse bu sekilde yürümekten ayak kaslarında sorunlar olabilirmiş. Gecenlerde 6 yaşında bir kız gördüm sürekli parmak ucunda yürüyormuş. Bu sekilde yürümeyi alışkanlık haline getirdi nasıl düzelir bilmiyorum.Denge kurmak ve daha hızlı yürüyebilmek için öyle yapıyorlarmış doktor önemisiz demişti. Benim kızım da 2 yaşında öyle yürüyor canı isterse normal yürüyor. Dert edecek bir durum yok bence
Kardeşim böyle yürürdü . Sonra üstüne düşmeden kendi kendine normale döndü. Sıkılmayın düzelir. Hatta zeki çocuklar yaparmis boyleMerhaba kk kadınları. Canımı çok sıkan bir konuyu danışmak istiyorum.
28 aylık bir kızım var. Yürümeye başladığından beri parmak ucunda yürüyor. Günün yüzde sekseninde böyle yürüyor diyebilirim. Istediği zaman ayağını gayet güzel basabiliyor ama unuttuğu icin tekrar parmak ucunda yürüyor. Doktora götürdüm herhangi bir anormallik veya kaslarında bir sıkıntı yok. Gelisimi de gayet iyi. Gayet iyi konusur. Bezi de bıraktık. Otizmde bu sekilde yürume olabiliyormuş. Böyle bir durumun olmadığından da eminim. Bir nedene bağlı olmaksızın bu sekilde yürüyen bebekler varmış. Bu durumu yaşayıp çözüm bulanlar neler yaptı acaba ?
Teşekkür ederim icimi rahatlattınız.Bende öyle yürüyordum zamanla düzelir merak etmeyin.
Inşallah düzelir kafama cok takıyorum.Benim kuzenim sürekli öyle yürürdü, komşumun kızı da ara ara öyle yürüyor. Kuzenim büyüdü hiçbir sıkıntısı yok normal yürüyor. Çünkü dediğiniz gibi istediğinde normal yürüyebiliyordu. Balerin olacaktır annesi çok takma
Biraz fazla üstüne düşüyorum inat yapıyor haliyle.Kardeşim böyle yürürdü . Sonra üstüne düşmeden kendi kendine normale döndü. Sıkılmayın düzelir. Hatta zeki çocuklar yaparmis boyle
Evde ayakkabısız ise genelde parmak ucundaSürekli mi öyle yürüyor peki? Tedavi edilmezse bu sekilde yürümekten ayak kaslarında sorunlar olabilirmiş. Gecenlerde 6 yaşında bir kız gördüm sürekli parmak ucunda yürüyormuş. Bu sekilde yürümeyi alışkanlık haline getirdi nasıl düzelir bilmiyorum.
Evet lütfen yapmayın. O bu şekilde yürümekten sıkılıcak be başka insanların nasıl yürüdüğünü gorucek yasitlarinin birakicak. Normal bi durum 6 7 ay sürmüştü kardeşimin. Ne zaman bıraktık çocuğu kendi haline o da normal yürüdü çünkü zorlanmaya başladı o şekildeInşallah düzelir kafama cok takıyorum.
Biraz fazla üstüne düşüyorum inat yapıyor haliyle.
Ben onun parmaklarını yerimMerhaba kk kadınları. Canımı çok sıkan bir konuyu danışmak istiyorum.
28 aylık bir kızım var. Yürümeye başladığından beri parmak ucunda yürüyor. Günün yüzde sekseninde böyle yürüyor diyebilirim. Istediği zaman ayağını gayet güzel basabiliyor ama unuttuğu icin tekrar parmak ucunda yürüyor. Doktora götürdüm herhangi bir anormallik veya kaslarında bir sıkıntı yok. Gelisimi de gayet iyi. Gayet iyi konusur. Bezi de bıraktık. Otizmde bu sekilde yürume olabiliyormuş. Böyle bir durumun olmadığından da eminim. Bir nedene bağlı olmaksızın bu sekilde yürüyen bebekler varmış. Bu durumu yaşayıp çözüm bulanlar neler yaptı acaba ?
Sizi çok iyi anlıyorum oğlumda sizin kızınız gibiydi biz hiç uyarmadik inat yapmasın die zamanla bıraktı şimdi 5 yasinda gayet güzel yürüyor hiç kafanıza takmayın zamanla duzelirMerhaba kk kadınları. Canımı çok sıkan bir konuyu danışmak istiyorum.
Çocuk ortopedistine de götürdüm ayakları icin egzersiz önerdi doktor. Tedavi edilmesi gerekir demişti. Bazı doktorlar ise 3 yaşına kadar normal diyor. Tüm yorumlar icin tesekkur ederim. Üstüne cok dusmeyip akışına bırakacağım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?