Kızım panadol hap yutmuş olabilir emin değilim

Pandemi den ötürü hastaneye gidemiyoruz eşim de çalışıyor küçük kızıma mama verirken diğeri tezgaha çıktı ordan ilacın ambalaj i açmış yanına gittigimde ne oldu napan sen burda dedim ilaç mi içtin dedim çıkarttı elindeki hapı verdi yuttugunu sanmam da belki yutmuş mudur bilmem . Çünkü yemeklerde çok seçici herşeyi yemiyor içmiş ise bir göstergesi olur mu üç yaşında kız zararı olur mu

Ağzına diline bakın hap kalıntısı beyazlık varmı? Elindeyse icmemistir belki . Konusabiliyorsa solemiyormu içtim diye? Kusma uyku olursa önemlidir ihmal etmeyin çocuğa bişey olmasın

Ağzına diline bakın hap kalıntısı beyazlık varmı? Elindeyse icmemistir belki . Konusabiliyorsa solemiyormu içtim diye? Kusma uyku olursa önemlidir ihmal etmeyin çocuğa bişey olmasın
Çok şükür yutmamis sen bundan mi yuttun dedim evet dedi çıkarttım bir tane daha verdim al göster nasıl yuttun nasıl yedin dedim sakince bana bu pis kötü dedi tamam dir o zaman herşeyi beğenmez yemez de bilirim ama ilaç içtiğimiz de özeniyor kendide içmek istiyor

Sakın beklemeyin içmemiştir ihtimalini düşünmeyin. 2 ay önce oğlum yere sıvı ilaç dökmüş içmediğini bildiğim halde gözümden kaçmıştır diye acile götürdüm. Tahliller yapıldı bir gece boyunca her ihtimale karşı serum yedi sabaha kadar. Doktor tahliller temiz ama gözlem altında tutmak zorundayız dedi. Lütfen ihmal etmeyin.

Pandemiden dolayı gidemiyosunuz da o ilacın zehirlemesi ya da başka kötü olasılıklar da en az virüs kapmak kadar riskli değil mi? Atlayın taksiye götürün çocuğu Allah aşkına ya.

Belki yutup tadını beğenmediği için pis kötü demiş ve başka içmek istememiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…