Leyla 21'e
Benimde 28 aylık bir oğlum var.Öncelikle bir kitap tavsiye edeceğim.Gece boyunca uyumak - Jodi A.Mindell Ben oğlumun doğumundan beri kararlı bir şekilde yazılanları uyguluyorum.
Kararlı olmak 1.şart.Çocuğun yatağında uykuya dalması şart.Siz onu her defasında odasında emzirerek yatağında uykuya dalmasını sağlamalısınız.Biraz sıkıntı çeker,uykusuz kalırsınız ama sonunda mutlaka alışır.Memede uyumamayla ilgili tavsiyelerde var kitapta.Bence okursanız acaip faydasını görürsünüz.Sabır ve karalılık şart.Ben şu anda çok rahatım odasında uyuyor.uyanınca yanımıza geliyordu.ısrarla yatağına yatırdım,ağladı ,kızdı,ama zamanla alıştı.Sizinki küçük ama her yaşa ve tipe göre öneri mevcut.
kızlar kızım meme manyagı oldu gece sabaha kadar ortamızda yatıp emmek istiyo 1 yaşına girecek cok sinir bozucu bi durum kaç aydır uyku nedir bilmiyorum.
memeyi agzınadan cıkarınca kıyameti koparıyo iyice derin uykuya dalınca memeden ayırıp beşiğne koyuyodum sabaha kadar bu cok sık tekrarlanıyodu sürekli yat kalk manyak oldum oturup emzirirken belim kırılıyo bende çaresiz yanıma yatırıp emziriyim dedim bi kaç gece böyle olunca şimdide yanımızda yatmaya alıştı uyuyunca beşiğine koyuyorum anında uyanıyo kalkıp aglıyo el kadar sıpanın esiri oldum geri alıp aramıza koyuyorum uyumaya devam ediyo ama ben diken üstünde hiç uyuyamıyorum ya üzerine basarsak bişey olursa diye eşimde bende bunaldık valla napacam bilmiyom önceden emzik emiyodu biberon alıyodu şimdi hiç birini alımıyo illa meme olcak karnı ac değil doyurup yatırıyorum beni emzik niyetine kullanıyo bide asla başka hiç bi yöntemle uyumuyo emerek uyuyacakmış herkes memeden kes diyo düşünmüyo değilim ama kıyamıyorum 2 yaşına kadar emsin istiyorum ne yapmam lazım bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?