öncelikle geçmiş olsun canım 3. ayımızda bebeğim enfeksiyon kapmıştı ve fışkırarak kusmaya başlamıştı ne yapacagımızı bilememiştik sonra doktor humana ar önerdi ve yanında bir damla kullandık tabi bizim sorunumuz enfeksiyondu geçti çok şükür...fışkırarak kusma ishal ve yeşil kaka vardı bizde reflü için de bu mama kullanılır mı bilmiyorum sen doktoruna danış inşallah bebişin şifa bulur....
cok tesekkurler canm az once korkutucu bir olay oldu tesadufen uyandim ramazan davulcusunun sesine ve kizim oluk oluk kusmaya basladi o an. normalde yanmzda yatmaz kendi odssnds yatar ama odasina yeni mobilya geldiginden havalandiriyoduk odayi.besigini odamiza almistik.nasil korktum firladim yataktan gittik banyoya soktuk her yer batti.doktora gidicez gunduz. besleyeli de 2.5 saat olmustu.reflu gibi geliyor bana haftada bi kac kez oldugu icin 3.5 aydir falan.enfeksiyon olsa kakasi ishal falan olurdu diye dusunuyorm. bazen yesil bazen sari kaka yapiyor. beslendikten sonra veya beslenmenin ortasinda kusuyor.ilk kez gece alakasz zamanda kustu. ya gormeseydim uyanmasaydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynısı benimde başımdan geçti çok şukr bitti o günler her şeyin ilacı zaman şuan iyidir umarım bi an okuyunca o gunum aklıma geldin..cok tesekkurler canm az once korkutucu bir olay oldu tesadufen uyandim ramazan davulcusunun sesine ve kizim oluk oluk kusmaya basladi o an. normalde yanmzda yatmaz kendi odssnds yatar ama odasina yeni mobilya geldiginden havalandiriyoduk odayi.besigini odamiza almistik.nasil korktum firladim yataktan gittik banyoya soktuk her yer batti.doktora gidicez gunduz. besleyeli de 2.5 saat olmustu.reflu gibi geliyor bana haftada bi kac kez oldugu icin 3.5 aydir falan.enfeksiyon olsa kakasi ishal falan olurdu diye dusunuyorm. bazen yesil bazen sari kaka yapiyor. beslendikten sonra veya beslenmenin ortasinda kusuyor.ilk kez gece alakasz zamanda kustu. ya gormeseydim uyanmasaydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.