Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızım oluk oluk kusuyor reflusu var AR mamalar nasil?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

pnkllr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
152
16
39
selam kizlar benim 4 ay 10 gunluk kizim var aylardir kusuyor her gun degil ama haftada bir kac kez oluk oluk kusuyor oldugu gibi ne yediyse ictiyse cikariyor. ta 1 ayliklen doktpr reflusu var demisti ses duymus ictigi sut soluk borusundan yukari cikmis, reflu yastigi alin dedi kullaniyoruz yastik. ama mama falan dememisti.benmki icerken icmenin ortasında kusuveriyor fiskirtarak 3 4 kez. sizin boyle bir sey yasyaan bebeginiz var mi? bu AR mamalar kullaniliyomus kullanan var mi? cevap bekliyorumm:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle geçmiş olsun canım 3. ayımızda bebeğim enfeksiyon kapmıştı ve fışkırarak kusmaya başlamıştı ne yapacagımızı bilememiştik sonra doktor humana ar önerdi ve yanında bir damla kullandık tabi bizim sorunumuz enfeksiyondu geçti çok şükür...fışkırarak kusma ishal ve yeşil kaka vardı bizde reflü için de bu mama kullanılır mı bilmiyorum sen doktoruna danış inşallah bebişin şifa bulur....

öncelikle geçmiş olsun canım 3. ayımızda bebeğim enfeksiyon kapmıştı ve fışkırarak kusmaya başlamıştı ne yapacagımızı bilememiştik sonra doktor humana ar önerdi ve yanında bir damla kullandık tabi bizim sorunumuz enfeksiyondu geçti çok şükür...fışkırarak kusma ishal ve yeşil kaka vardı bizde reflü için de bu mama kullanılır mı bilmiyorum sen doktoruna danış inşallah bebişin şifa bulur....

cok tesekkurler canm az once korkutucu bir olay oldu tesadufen uyandim ramazan davulcusunun sesine ve kizim oluk oluk kusmaya basladi o an. normalde yanmzda yatmaz kendi odssnds yatar ama odasina yeni mobilya geldiginden havalandiriyoduk odayi.besigini odamiza almistik.nasil korktum firladim yataktan gittik banyoya soktuk her yer batti.doktora gidicez gunduz. besleyeli de 2.5 saat olmustu.reflu gibi geliyor bana haftada bi kac kez oldugu icin 3.5 aydir falan.enfeksiyon olsa kakasi ishal falan olurdu diye dusunuyorm. bazen yesil bazen sari kaka yapiyor. beslendikten sonra veya beslenmenin ortasinda kusuyor.ilk kez gece alakasz zamanda kustu. ya gormeseydim uyanmasaydim:KK43:

cok tesekkurler canm az once korkutucu bir olay oldu tesadufen uyandim ramazan davulcusunun sesine ve kizim oluk oluk kusmaya basladi o an. normalde yanmzda yatmaz kendi odssnds yatar ama odasina yeni mobilya geldiginden havalandiriyoduk odayi.besigini odamiza almistik.nasil korktum firladim yataktan gittik banyoya soktuk her yer batti.doktora gidicez gunduz. besleyeli de 2.5 saat olmustu.reflu gibi geliyor bana haftada bi kac kez oldugu icin 3.5 aydir falan.enfeksiyon olsa kakasi ishal falan olurdu diye dusunuyorm. bazen yesil bazen sari kaka yapiyor. beslendikten sonra veya beslenmenin ortasinda kusuyor.ilk kez gece alakasz zamanda kustu. ya gormeseydim uyanmasaydim:KK43:

çok çok geçmiş olsun ben doktora götürüp teşhis kondu sanmıştım sakın ihmal etme besledikten sonra başının altına yastık koy ve yan yatırmaya çalış verilmiş sadakanız varmış rabbim korumuş....büyük ihtimalle Gastroenteroloji bölümüne yönlendirileceksiniz inşalllah kötü bişey çıkmaz hayırlı haberlerle dön inşallah...

Geçmiş olsun öncelikle. Aynı sorun benim oğlumda da var. Şimdi 9 aylık oldu. 15 günlükten itibaren kusmaya başladı. Reflüymüş. Ar mama kullandık. Aptamil ve bebelac ar sevmedi. Humana ar içti ençok. Ama o da iyi beslemeyince normal aptamile doktorun önerisiyle bebelac thickener koydum. Hala devam ediyoruz. Ama sorun bizim ek gıdalarda da devam ediyor. Heran kusabiliyor yediğini. Pütürlü asla yiyemiyor. Blender ı bile kusuyor. Dr sindirim sistemi problemli zorlamayın dedi. Çok zor çok. Yemek sırasında Bir kez öğürmesi bütün mideyi boşaltmasına yetiyor. İnşallah sizİn bu kadar sürmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynısı benimde başımdan geçti çok şukr bitti o günler her şeyin ilacı zaman şuan iyidir umarım bi an okuyunca o gunum aklıma geldin..

Merhaba. benım bebegımdede reflü var. şu anda 5,5 aylık ama halageçmedi. AR mama kullanıyoruz çok şükür rahatladı. Kusmaları dindi. Sıvı gıdalarla besledıgım zaman kusuyor arada hala. mamayı yedıgınde kusmuyor artık. sızın anlattığınız gıbıydı aynı. mama yedkten ya hemen sonra yada 1/2 saat sonra fışkırır tarzda kusuyordu. bizde mamayı çok yedi ondan kusuyor sanıyorduk ve mamasını azaltmaya başladık. bebegım cok ağlıyordu. şimdi anlıyorum ki çocuk doymadığından aglıyormus meğerse.. kesınlıkle AR mama tavsıye ederim. Humana kullandık bebegım çok kötü kokmaya başladı. tenine gectı kokusu. sonradan ogrendım kı ıcınde cemen otu varmış o mamanın. şu anda aptamil AR kullanıoyoruz ve memnunuz tavsıye ederım

Arkadaşlar eski konu ama belki birine faydasi olur diye yazayim benim bebegim dogumdan beri cok cok kusan bir bebekti bebelac thickener diye bir ürün var sute veya ek gidaya karistiriliyor kivam arttırıcı süt midede yogunlasinca geri çıkmıyor şiddetle tabsiye ederim

herkese çok geçmiş olsun sanırım bunu yaşayan bilir kızıma bir aylıkken reflü teşhisi kondu.emiyor,kusuyor,acıkıyor,tekrar emziriyorum ,tekrar kusuyor inanın tam 4 ay böyle geçti ve kilo alamadı kızım hep alt sınırdaydı kilosu.motilium şurup ve gavisconu sütüme karıştırıp verdim 3 ay boyunca 3 haftalık kür şeklinde.o bile çok fayda etmedi,ta ki ek gıdaya geçene kadar doktor 4 aylık olunca reflüsü var ek gıdaya ne kadar erken geçersek o kadar iyi dedi.ve gerçekten inanılmaz biçimde bıçakla kesilir gibi kesildi kusmaları.Allah herkese kolaylık versin o günlerden bize kalan doktorun deyimiyle'ciroz 'bir kız kaldı buna da şükür:KK20:.şu an 7 aylık ve 7 kilo.daha hızlı kilo alıyor şu anda anne sütü verdiğim döneme göre.hala emziriyorum ama ek gıda bizim mucizemiz oldu.HoppaBu arada AR mama vermişti doktor ama kızıma içiremedim çok koyu geldi kıvamı.sanırım ondan huylandığı içinde hiç hazır mama içeremedim bir daha.

Allah şifa versin:KK43: arkadaşımın kızı da aynı durumdaydı AR mamayla büyüttü. şimdi iyi maşallah...inşallah tadını seveceği bir marka bulursunuz

X