- 5 Şubat 2015
- 124
- 113
- 38
-
- Konu Sahibi beyazdefne
ne anlama geliyor peki?Arya ismini çok seviyorum kuzenim çocuğuna koydu koymasaydı ben koymayı çok isterdim bebeğime
ne anlama geliyor peki?
Canım Allah bağışlasın yavrumu. Bana da dua eder misin madem yarın doğuma gidiyorsun. Rabbim bana da bir evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Allah nasip ederse yarın sabah kızımı kucağıma alacağım
ismi ikra olacak
ikra peygamber efendimize gelen ilk vahiy
OKU emri
Canım Allah bağışlasın yavrumu. Bana da dua eder misin madem yarın doğuma gidiyorsun. Rabbim bana da bir evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
ben de 15 haftalık hamileyim.Dün kızımız olacağını öğrendik :) isim telaşına girdim.Dr net dedi ama çevremdekiler şimdiye kadar hep erkek diye tahmin ettiğinden emin olamadım. Ben kız hissediyordum gerçi.
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Ne mutlu bak yarın kucağında olacak inşallah Meleğin. Rabbim herkese nasip etsin içinde de bana inşallah :)Canım Allah bağışlasın yavrumu. Bana da dua eder misin madem yarın doğuma gidiyorsun. Rabbim bana da bir evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Aminn..İnş isteyen ve olmaysn herkese Allah hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasib eder. Ben de kızım olursa Elif ismini koymak istiyorum eşim de Ayşe adını çok seviyor.