Çocuk Hastalıkları Kızım neredeyse 5 aydır kabız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
3
0
86
İzmir
ya yeni üye oldum slm. Doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum. Kızım da anüs çatlağı var. Şuan tam 2 yaşında. çatlak tedavisi sürüyor hala doktor kontrolünde. en son geçen ay doktoruna götürdüm kan tahliline falan gerek varmı diye doktoru gerek görmedi. kaka yumuşatıcılar var osmolat ve giliserin fitil. fitili ilk zamanlar verdim şimdi hiç vermiyorum. şurup bazen. bazı zamanlar 5 günü buluyor kakasını yapmadığı. bu süre içinde gün içinde kakam var diyor tuvalete gittiğimizde olmadığını sölüyor. çatlaktan dolayı canı acıyor. ne yedireceğimide şaşırıyorum. piav yoğurt hastası tam da kabız yapan 2 yiyecek. aylardır muz vermiyorum çocuğa. kayısı suyunu sevmiyor ekşi olmasından dolayı sanırım. nolur aynı durumu yaşayanlar varsa cvp versin. Çok üzülüyorum çalışırken bile hep aklımda... ( Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…