• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim Nasil Sorun Cikartmasa..?

Alsebe

Rutbesiz :-)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.320
3
358
Diğer
Arkadaslar yarin oglende sinavim var bebegimde henuz iki aylik olmadi..Nerden baksaniz 4 saati bulucak benim isim..Emdigi için kimseyede birakamiyorum zaten benden baskasindada durmuyor...Acaba riske atip biberonla mama verip evde birinemi biraksam yoksa bir arkadasimida yanima alip disarda bebek arabasinda bekletsem bilmiyorum...Disarda uyudugu için biraz daha garantili olur aglamaz..Yoksa agladiginda cok agliyor ve susmuyor baskasinda...Sinav biter bitmez arabada emziririm diye dusundum mama vermeden..Gerci mamayida sevip iceceginden emin degilim emziriyorum cunki mama hiç denemedik..?

Sadece anne sütü alan bir bebeğe neden mama vermek istediğinizi anlayamadım , sütünüzü sağın ve evde bırakın , acıktığı zaman biberonla içirirler sütünüzü.. sadece böyle bir sebepten dolayı mama verilmez çocuğa , sütünüz yetmez o zaman anlarım ama yetiyorsa mamayı aklınıza bile getirmeyin

Sureklilik için degildi sadece 4 saat tok tutar diye dusunmustum sutu hiç sagmadim evet onu deniyicem bu aksam tesekkur ederim...

benim oğlum 2,5 aylık. her hafta sonu alışerişe o şekilde çıkıyorum. önce emziriyorum sonra da sütü çekip anneme bırakıyorum. 3-4 saat rahat idare ediyor. bence de çekip bırakın mama vermek daha riskli. her bebek her mamayı yemiyor daha çok zorluk çıkabilir.

merhaba.bence sanırım ikinci şık daha uygun.benim bebeğim de altı aylık ve benden başka kimsede durmaz.benden sonra sadece annemde durur ama o da ben yanında olursam.ne vakit anneme bırakıp bi kaç saat dışarı çıksam gittiğimle döndüğüm bir olur.iki üç aylıkkken bile yokluğumu farkederdi.en azından sizinle birlikte sınav yerine gelirse hem bebeğiniz mama almaz aralarda emzirirsiniz hemde aklınız bebeğinizde kalmaz.şimdiden alllah yardımcınız olsun.bol şanslar...

merhaba.bence sanırım ikinci şık daha uygun.benim bebeğim de altı aylık ve benden başka kimsede durmaz.benden sonra sadece annemde durur ama o da ben yanında olursam.ne vakit anneme bırakıp bi kaç saat dışarı çıksam gittiğimle döndüğüm bir olur.iki üç aylıkkken bile yokluğumu farkederdi.en azından sizinle birlikte sınav yerine gelirse hem bebeğiniz mama almaz aralarda emzirirsiniz hemde aklınız bebeğinizde kalmaz.şimdiden alllah yardımcınız olsun.bol şanslar...

Benimkide aynen oyle sevmeye bile biri alsa kucaklarinda kalmaz bir kere karsi markete giderken kaynanama kizimi uyurken biraktim market karsida ! Kaynanam arkamdan telefon acti uyanmis susturamiyormus tamda kasadaydim surdu biraz doldurana kadar...Dondugumde kaynanam bayilacak durumdaydi dis kapiyi bile acmis ki orda oyalanmiyim diye...Aglayincada fena agliyor kizim kipkirmizi oluyor herkes korkuyor...Disarda bebek arabasinda gezerse uyuyor o yuzdne benimde aklima o sekilde gelmisti tesekkur ederim...

Back