Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızım Masal'ın Odası..

bak gözlerim yaşardı nasıl bebeğim olsun istedim birden

çok güzel olmuş, bebeğin güle güle kullansın

harika bir oda olmuş emeğinize sağlık..
Allah sağlıkla hep beraber büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.

mobilyalar 1 milyar, perdeler 500tl, halı da 130tl işte ıvır zıvırla beraber 2000ı buldu.

Bebişin odası çok güzelmiş. Sağlıkla güzel günlerde kullansın. Mobilyaları ve halıları nerden aldınız? Ben de bebişime buna benzer bir bebek odası takımı internetten beğenmiştim. Markası babyhope, kalitesi hakkında bir bilgim olmadığı için henüz alamadım

çook şeker olmuş ya bayıldım,maşaallah :) Sağlıkla iyi günlerde kullanın inşaallah :)

Cok özene bezene dösemissiniz ve cok güzel olmus. Allah cocugunuzu saglikli ve mutlu büyütmenizi nasip etsin.

çok tesekkur ederim hepinize, kızım dogdu, 10 aylık oldu bile.

Ne kadar şık ve cici seçimler, inşallah adı kadar, odası kadar masal güzel ömrü, bahtı olsun.
Sağlıkla mutlulukla dolu hayat dilerim sizlere ailece, maşallah

çok kokoş bir oda olmuş bayıldım resmen harika masal hanım çoook şanslı adı gibi masal tadında bir hayatı olur inş.

bayıldım allahım bayıldım çok güzel olmuş herşey hele koltuga bayıldım tam hayallerimdeki gibi bende anne olmak istiyorum artık neden olmuyor yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…