• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım kendi odasına geçti amaaa..

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar benim bebiş 4 aylık oldu ve yaklaşık 20 gündür kendi odasında yatırıyorum karyolasında ama bende yanındayım.sünger bekar amele yatağı aldık...gülmeyin ama ...onda yatıyorum heryerim ağrıyor..onun yanında yatmamın sebebi gece çok mızıklanıyor ve bazen de kusup öksürüyor.boğazında kalacak diye çok korkuyorum.bebefon var ama ben eğer kendi yatağımda yanımda o olmadan uyursam duyamam diye korkuyorum.e ayların uykusuzluğu var yani..kafamçokkarıştı zaten hep benle uyumak istiyor.şöyle bi gözünü aralayıp bakınca ben yoksam hemen ağlıyor.yer yatağına yanıma alıyorum ben de ama artık havalar soğudu onu yanıma alamam.ev ne kadar sıcakta olsa yer soğuk.ve benim de her yerim tutuldu.
artık odasında yalnız bıraksam mı?bebefonu ağzının dibine dayayayım kızımın.benimkini de kulağıma yapıştırayım.yoksa bu işin içinden çıkamayacam :uhm:

çok iyi yapmışsın şimdi ayırmasaydın alışırdı yanınıza bende ayırıcam ama çok korkuyorum bişey olur diye.odamızda sepet var onda uyuyo ama çok küçük sepet artık sığamıyo,odasına koydum bir akşam bu seferde yatağı çok geniş,kıpırdanmış yorganının altına kaçmış,boğulcak diye korktum.zaten geceleride ağlayınca hemen kendi yatağımıza alıyorum çok zevkli onunla uyumak ama korkuyorumda bu sefer yatağımıza alışcak diye ...offf amma zor işmiş ya anne olmak

çok iyi yapmışsın şimdi ayırmasaydın alışırdı yanınıza bende ayırıcam ama çok korkuyorum bişey olur diye.odamızda sepet var onda uyuyo ama çok küçük sepet artık sığamıyo,odasına koydum bir akşam bu seferde yatağı çok geniş,kıpırdanmış yorganının altına kaçmış,boğulcak diye korktum.zaten geceleride ağlayınca hemen kendi yatağımıza alıyorum çok zevkli onunla uyumak ama korkuyorumda bu sefer yatağımıza alışcak diye ...offf amma zor işmiş ya anne olmak

işte canım aynısı bizimki...bu gece başlıyorum ayrı yatmaya....bebefon da açık....aslında benim en çok korktuğum şey deprem....öyle bişey olsa...Allah korusun....nasıl yetişirim?naparım? uffff yaaasenağlama

ben 4 aylıkken ayırdım odamızı.ılk zamanlar bende korkmustum sesını duyamam dıye ama ınanın en ufak bır ınıltısını duyuyorsunuz.ınsan kuskuyla yatınca her sesı duyuyor.tam ayrı yatmaya alısmıstı esım yurtdısına gıttıgı ıcın oglumu yanımda yatırdım 10 gun.bu sefer yanıma alıstı tekrar ayrı yatırmak ıcın ıkı gun ugrastım.ayrı yatınca uyumuyor yanıma alınca hemen uyuyordu ama ben ınat edıp tekrar ayrı yatırdım sımdı cok rahatım herkes odasında uyuyor artık.6.5 aylık suan

canım kotu seyler dusunme ole yaa delımısın allahım korur onları ıyı yapmısın bende 15 gune kadar oda yaparım heralde bende dusunuyorum ayırmayı ısın kotusu bız felaket bırbırımıze alıstık bırlıkte yatıoruz gecelerı sarılıp uyuyoruz 7 aylık oglum

ben kızımı 3 aylıkken odasında yatırmaya başladım.bizim yatak odamız küçük öle beşik falan sığmadı.ilk başlarda bebfondan duyamam sesini diye korkuyordum.ama tedirgin yatınca ıhh dese fırlıyorum.allaha şükür şimdiye kadar bişey olmadı.bebefonu beşiğinin kenarına koyuyorum sesi iyi gelsin diye.bazen sabah uyanınca onunla oynuyor .içeri tıkır tıkır sesi geliyor.sadece eşim 3 güne bir gece nöbete gidiyor.ozaman yanımda yatıyor.

ben 4. aydan beri ayrı yatırıyorum
telsiz sürekli başımda,
inan şimdi alıştırmazsan sonra çok daha zor olur
rahat duyuyorum
bence dene cnm sen de...

Back