Sabah 7 gibiydi kızım ile salonda oyun oynuyordum birara uyuyakalmışım 5 dakika değildir, bir çığlık ve gürültü ile gözlerimi açtım 21 aylık kızım sehpanın yanında kafasını tutuyor ve ağlıyor . allahım gözü kör oldu heralde dedim sehpanın kenarına çarptı diye düşündüm hemen aldım baktım gözü değil ama tam kaşının üzerinde tam bir yumurta var gibi olmuş öyle 1 sn de o derece şişmiş alnını vurmuş, koştum yatak odasına eşim uyandı gördü ve o da şoka girdi,ben ağlıyorum buz koy hemen dedi ama kızım elletmiyor hemen hazırlandı eşim hadi hastaneye gidiyoruz dedi evin hemen karşısında özel birhastane var, gittik acile doktor röntgen istedi o istek ile ben kendime geldim eşime çektirmeyelim dedim zaten bir kere çekilmişti bebekken, eşimde bu kafa önemli dedi çektirdik doktor hiçbirşeyi yok uyuyabilir yemek yiyebilir zaten dışa doğru ani şişmesi iyidir dedi, şimdi evdeyiz ucuz atlattık diye mutluyum ama röntgen beni çok üzdü keşke istemeseydi muayene etseydi bu doktorları anlamıyorum muayene ederek anlayamazmıydı neden hemen röntgen isteniyor? Moralim bozuldu Allah kimseye yaşatmasın bütün ocuklarada şifa versin, sizce hata mı ettik
?