- 13 Mayıs 2012
- 4.787
- 3.566
-
- Konu Sahibi siderolites
Evet algıda seçicilik benim aklıma düşme deyince o gelmiyor artık hamileyken elbette o gelir , evet doktorda direkt röntgen deyince eşimde birşey demedi ben baktım kızımın keyfi yerinde çektirmeyelim dedim ama tabi doktorda değilimDr.larin su basta soyleyeceklerini en son soyleme huylari var ya beni olduruyor. Bastan soylesene sorun degil sisince bir problem olmaz ama isterseniz rontgen cekelim diye. Yok illa bi insanin yuregine indirecekler. Ben de size onu diyecektim alindan carpmalarda korkmayim. Vucudun en saglam yeri alin kemigiymis. Ozellille siserse zaten korkmayin deniyor ama su kafanin arkasi ozellikle kulaklarin arkalarina dogru filan oralar tehlikeli. Allah korusun.
bu arada nasil bir sartlandiysam elim konuyu acmaya varmadi ilk once basligi gorunce Allah korusun dusuk yaptiniz zannettim. Kotu oldum acamayacaktim ben de hamile oldugum icin actim. Heralde algida secicilik kendi durumumdan dolayi oyle yorumladim galiba neyse cok gecmis olsun
Evet canım şimdi sakinleşince götürmeden bile olurmuş diye düşünüyorum çünkü kızım hastaneye girdiğimiz an bile gülücükler saçıyordu tepkileri çok normaldi o yüzden röntgen çekilmese de olur muydu diye düşündüm , ama ilkkez karşılaşınca aklımızı oynattık öyle bir şişti ki dedim şimdi derisi patlayacak dikiş atılacak
Aynen ya çocuk olunca birde o tehlikede olunca İnan insan paranoyak oluyor, röntgen çekilmeseydi de düşünürdüm birşey mi oldu diye ay Allah herkesin çocuğunu korusun , insan şaşırıyor bazen bir ilaç veriyorsun faydası zararından fazla.....bz ne tuhafız ya adam rontgen ıstemese Allah korusun bebegıne bırsey olsa sımdıde adamı taşlardık :) geçmiş olsun bu arada
Çok saol canım bende bugün okudum çocuklarda daha zor belli oluyormuş iç kanama beyin kanaması gibi olaylarÖzel hastane olduğu için direk parasını garantiye almak istemiş olabilirler. Ama en azından tetkik amaçlı röntgen çekmeleri iyi olmuş. Allah korusun kafasına ciddi bir şey olmuş olsaydı farketmeniz çok uzun süre alabilirdi.
Baştan öyle birşey söyleyemez en riskli duruma bakması gerek . Hanımefendi o zaman çektirmese çocukta kanama olmuşsa Allah korusun ölse bu defa doktor Önemsiz Demişti yüzde 10 ihtimal olsun ya da yüzde 1 yine çektirmeli anneler . Yani Zararlı da kanama varsa bilmemek daha mı iyi. Çocukta kafa travması var ve bunun kararını doktor verebilir sadece. Dışardan duyduklarımız değil.Dr.larin su basta soyleyeceklerini en son soyleme huylari var ya beni olduruyor. Bastan soylesene sorun degil sisince bir problem olmaz ama isterseniz rontgen cekelim diye. Yok illa bi insanin yuregine indirecekler. Ben de size onu diyecektim alindan carpmalarda korkmayim. Vucudun en saglam yeri alin kemigiymis. Ozellille siserse zaten korkmayin deniyor ama su kafanin arkasi ozellikle kulaklarin arkalarina dogru filan oralar tehlikeli. Allah korusun.
bu arada nasil bir sartlandiysam elim konuyu acmaya varmadi ilk once basligi gorunce Allah korusun dusuk yaptiniz zannettim. Kotu oldum acamayacaktim ben de hamile oldugum icin actim. Heralde algida secicilik kendi durumumdan dolayi oyle yorumladim galiba neyse cok gecmis olsun
Baştan öyle birşey söyleyemez en riskli duruma bakması gerek . Hanımefendi o zaman çektirmese çocukta kanama olmuşsa Allah korusun ölse bu defa doktor Önemsiz Demişti yüzde 10 ihtimal olsun ya da yüzde 1 yine çektirmeli anneler . Yani Zararlı da kanama varsa bilmemek daha mı iyi. Çocukta kafa travması var ve bunun kararını doktor verebilir sadece. Dışardan duyduklarımız değil.