teşekkür ederim.Kendisinin yapabileceğini sanmıyorum,bana da yaptırmıyor.epilatör daha pratik gibi sanki ?agdayı tavsiye ederim sir agda ama..
Kesinlikle sir ağda diyorum sizden çekiniyormuş ama kuafördende çekinir mi ki ? kendisi alamaz çünkü ilk oldugundan beceremez .
teşekkürler,bende ağda hususunda sizin gibi düşünüyorum kuaförü çıtlattım burun kıvırdı.Acaba epilatörü kendisi rahat kullanabilir mi hengi marka daha iyi olur ilk kullanım için
normalde kuaförüm var suan bulundugum yerde hep ağda yaptırıyorum ama yazlığa gittiğimde epilatörle almak zorunda kalıyorum her kuaföre gidemem çünkü :) benim tüylerim ince oldugu halde epilatörü alt kısımlara asla yaklaştıramıyorum makine kendisini atıyor ve kuaförüm bana etini kaptırabilirsin bile cok dikkatli ol demişti. bi de epilatör tüyleri inceltmiyor çünkü alırken tüyleri kırıyor jilet gbi bi etkisi var ://
bende brown var sadece koltuk altımı alıyorum neden agda dedim simdiden baslarsa agdaya ilerde rahat eder gercekten tuyleri azaltıyo
sir ağdayla başlasın oh şimdiden alışır iyi olur. epilatör tavsiye etmem hem batık falan yapıyor
sağ ol canım. limonu kendime de uygulayacağım :)epilatör kesinlikle batik yapiyor...bacaklarimi maf ettibacaklar ve kol alti icin sir agda 1 numara...kolumun altina hep agda kullandam zamanla azaliyor hele limon veya kolanya sürerseniz aldiktan sonra malum bölgede eldiven tavsiye ederim
agda kadar acimaz biraz zaman alir ama agda gibi kökten alir
Bence kuaföre gitmeyecekse de sirle aldırın. Şu rolonlar var ya birde onların kağıtlarından alın , birden çekeceksin, soğuyunca sürülmez diyin.. soğuyunca bana seslen ben alıp ısıtırım diyin bence o dayanamaz anne gel al der :) ya da siz bizleri okutturun biz ikna ederiz ne olacak hepimizde aynı sorun var :)
bacak fotoğrafları da başarılı olur diye düşünüyorum teşekkür ederiminternetten kötü bacak fotoğrafları bul ve kızına göster. jiletle ya da epilatörle alırsak böyle olur de ama ağda azaltır, bacakların çok güzel olur büyüyünce de. ikna olur hemen. sonra da kuaföre götürürsün.
bu arada sizi çok takdir ettim. kıznınızla ilgilenmeniz çok güzel bişey. bizim annelerimiz ilgilenmediği için bazı sorunlar oluştu ne yazık ki
ben vivet sir ağda makinesini kullanıyorum çok memnunum 25-30 lira bişey
bacaklarını falan bunla kendi rahatlıkla alabilir hiç acıtmıyor bile incecik sürülüyor zaten
ama özel bölge için mutlaka yardım almalı üstler 2 dklık ama alta gelince zor işte
öyle yada böyle sir ağdadan vazgeçmem ben
Eki Görüntüle 591895
Bende bundan kullaniorum :)ben vivet sir ağda makinesini kullanıyorum çok memnunum 25-30 lira bişey
bacaklarını falan bunla kendi rahatlıkla alabilir hiç acıtmıyor bile incecik sürülüyor zaten
ama özel bölge için mutlaka yardım almalı üstler 2 dklık ama alta gelince zor işte
öyle yada böyle sir ağdadan vazgeçmem ben
Eki Görüntüle 591895
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?