• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ilk defa istenmeyen tüylerini alacak tavsiye ?

sillent

ahirim sensin....
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
35
0
36
İstanbul
Merhaba hanımlar, ilk kez istenmeyen tüylerini alacak olan kızım için epilatör mü ağda mı?bir türlü karar veremedim.Fikirlerinizi paylaşır yardımcı olursanız sevinirim.
Kendim malesef doğruyu bulana kadar bayağı üzülmüştüm.İlk deneyimim arkadaş tavsiyesi ile malesef jilet olmuştu.Anneciğim bu ve diğer kadınsal mevzularda pek benimle konuşmazdı(ayıp :17:diye)ben epilatöre geçtiğimde baya zorlanmıştım.Kafam çok karışık bir seçenek daha var aklımda,lazer epilasyon yadırgamayın lütfen gerçekten zor bir husus ağda yapayım ben kızım dedim kesinlikle red ediyor:19: utandığı için o bakımdan profesyonel yardımıda kabul etmez diye düşündüm.yazdıklarımı okuyunca nasıl kafam karışık anlarsınız.her birinize teşekkür ederim.

Kesinlikle sir ağda diyorum sizden çekiniyormuş ama kuafördende çekinir mi ki ? kendisi alamaz çünkü ilk oldugundan beceremez .

Kesinlikle sir ağda diyorum sizden çekiniyormuş ama kuafördende çekinir mi ki ? kendisi alamaz çünkü ilk oldugundan beceremez .

teşekkürler,bende ağda hususunda sizin gibi düşünüyorum kuaförü çıtlattım burun kıvırdı.Acaba epilatörü kendisi rahat kullanabilir mi hengi marka daha iyi olur ilk kullanım için :(

teşekkürler,bende ağda hususunda sizin gibi düşünüyorum kuaförü çıtlattım burun kıvırdı.Acaba epilatörü kendisi rahat kullanabilir mi hengi marka daha iyi olur ilk kullanım için :(

normalde kuaförüm var suan bulundugum yerde hep ağda yaptırıyorum ama yazlığa gittiğimde epilatörle almak zorunda kalıyorum her kuaföre gidemem çünkü :) benim tüylerim ince oldugu halde epilatörü alt kısımlara asla yaklaştıramıyorum makine kendisini atıyor ve kuaförüm bana etini kaptırabilirsin bile cok dikkatli ol demişti. bi de epilatör tüyleri inceltmiyor çünkü alırken tüyleri kırıyor jilet gbi bi etkisi var ://

bende brown var sadece koltuk altımı alıyorum neden agda dedim simdiden baslarsa agdaya ilerde rahat eder gercekten tuyleri azaltıyo

normalde kuaförüm var suan bulundugum yerde hep ağda yaptırıyorum ama yazlığa gittiğimde epilatörle almak zorunda kalıyorum her kuaföre gidemem çünkü :) benim tüylerim ince oldugu halde epilatörü alt kısımlara asla yaklaştıramıyorum makine kendisini atıyor ve kuaförüm bana etini kaptırabilirsin bile cok dikkatli ol demişti. bi de epilatör tüyleri inceltmiyor çünkü alırken tüyleri kırıyor jilet gbi bi etkisi var ://

bende brown var sadece koltuk altımı alıyorum neden agda dedim simdiden baslarsa agdaya ilerde rahat eder gercekten tuyleri azaltıyo

Bende bu tarz problemleri yaşadığım için tereddütte kaldım.semiramis kuaförünüzün söylediği doğru mak.kendini atınca berbat bir his oluşuyor ,kıızm da ilk kez kullanacağı için allah muhafaza acı bir tecrübe olur şu an epilatörden vazgeçtim:( ağda da karar kılmıştım fakat onunda deriyi zeledediğini duymuştum kadın olmak zor zanaat :) Kızım büyüdü kendimi unuttum resmen onu düşünüp duruyorum en iyi maksimum derecede konfor ile atlatsın istiyorum.Annelik işte nasılda cahil oluveriyor insan.Halbuki ben de kadınım ama daha iyisi en iyisi kızımın olsun istiyorum :)

sir ağdayla başlasın oh şimdiden alışır iyi olur. epilatör tavsiye etmem hem batık falan yapıyor

Şu an'a kadar cevapların ortak kısmı sir ağda oldu. Kendi kuaförüm var , ben de ona yaptırıyorum oda sir ağdaya getir dedi.Konuşup ikna edeyim ağdaya götüreyim en iyisi. alışınca evde kendi devam eder. herbirinize teşekkür ederim biodere başlatırım birde ohh miss :)?

epilatör kesinlikle batik yapiyor...bacaklarimi maf etti :50: bacaklar ve kol alti icin sir agda 1 numara...kolumun altina hep agda kullandam zamanla azaliyor hele limon veya kolanya sürerseniz aldiktan sonra:52: malum bölgede eldiven tavsiye ederim
agda kadar acimaz biraz zaman alir ama agda gibi kökten alir :21:

Bence kuaföre gitmeyecekse de sirle aldırın. Şu rolonlar var ya birde onların kağıtlarından alın , birden çekeceksin, soğuyunca sürülmez diyin.. soğuyunca bana seslen ben alıp ısıtırım diyin bence o dayanamaz anne gel al der :) ya da siz bizleri okutturun biz ikna ederiz ne olacak hepimizde aynı sorun var :)

internetten kötü bacak fotoğrafları bul ve kızına göster. jiletle ya da epilatörle alırsak böyle olur de ama ağda azaltır, bacakların çok güzel olur büyüyünce de. ikna olur hemen. sonra da kuaföre götürürsün.

bu arada sizi çok takdir ettim. kıznınızla ilgilenmeniz çok güzel bişey. bizim annelerimiz ilgilenmediği için bazı sorunlar oluştu ne yazık ki :(

Son düzenleme:
her birinize teşekkürler :) daissyy sana katılmamak mümkün değil canım.İlgilenmeye alakadar olmaya uğraşıyorum ama inan hem çok güzel bir okadar da zor bir durum(annemi bu durumda anlayabiliyorum)ama inanılmaz güzel bir duygu Ben de biraz utanıyorum :17: ama konuşmam lazım geldiği için ve başkalarına ihtiyacı olmasın,yanlış yönlendirilmesin diye durumu idare ediyorum,utanılacak bişiy yok kızım ben senin annenim :1: diyorum.. Yavrum nasıl masum nasıl içten sorular soruyor, bazen namaz kılmadığımı fark etmiş sebebini sordu,öyle işte dedim öteledim.Ama vazgeçmedi tabii :) yineledi ve ben artık kaçamazdım anlayacağı şekilde anlatmaya çalıştım şu an aldığı cevap yeterli oldu sanırım çünkü artık sormuyor:) Çok heyecanlı ,mutlu ve tedirginim.Heyecanlıyım çünkü: kızım büyüyor,mutluyum çünkü setlerim yok,tedirginim çünkü ya yanlış yaparsam !.ay ne uzattım kusuru bakmayın

epilatör kesinlikle batik yapiyor...bacaklarimi maf etti :50: bacaklar ve kol alti icin sir agda 1 numara...kolumun altina hep agda kullandam zamanla azaliyor hele limon veya kolanya sürerseniz aldiktan sonra:52: malum bölgede eldiven tavsiye ederim
agda kadar acimaz biraz zaman alir ama agda gibi kökten alir :21:
sağ ol canım. limonu kendime de uygulayacağım :)

Bence kuaföre gitmeyecekse de sirle aldırın. Şu rolonlar var ya birde onların kağıtlarından alın , birden çekeceksin, soğuyunca sürülmez diyin.. soğuyunca bana seslen ben alıp ısıtırım diyin bence o dayanamaz anne gel al der :) ya da siz bizleri okutturun biz ikna ederiz ne olacak hepimizde aynı sorun var :)

cevabın için çok teşekkürler canım ama ,bunu başarabileceğimizi sanmıyorum kötü tecrübe olur.Halbuki ben ağdanın komplike bir şey olarak hayatına girmesini istemiyorum.Tam tersi konfor ve temizlik olduğunu iyi kavrasın diye uğraşıyorum.cevapları okutmak güzel fikir ;)

internetten kötü bacak fotoğrafları bul ve kızına göster. jiletle ya da epilatörle alırsak böyle olur de ama ağda azaltır, bacakların çok güzel olur büyüyünce de. ikna olur hemen. sonra da kuaföre götürürsün.

bu arada sizi çok takdir ettim. kıznınızla ilgilenmeniz çok güzel bişey. bizim annelerimiz ilgilenmediği için bazı sorunlar oluştu ne yazık ki :(
bacak fotoğrafları da başarılı olur diye düşünüyorum teşekkür ederim

Son düzenleme:
ben vivet sir ağda makinesini kullanıyorum çok memnunum 25-30 lira bişey
bacaklarını falan bunla kendi rahatlıkla alabilir hiç acıtmıyor bile incecik sürülüyor zaten

ama özel bölge için mutlaka yardım almalı üstler 2 dklık ama alta gelince zor işte
:1:
öyle yada böyle sir ağdadan vazgeçmem ben

$VIVET-EN-UCUZ-AGDA-SETI-SOKKK__36797480_0.jpg

bacaklarını falan bunla kendi rahatlıkla alabilir hiç acıtmıyor bile incecik sürülüyor zaten

ama özel bölge için mutlaka yardım almalı üstler 2 dklık ama alta gelince zor işte

Eki Görüntüle 591895

:) Teşekkür ederim canım çok sağ ol :) canım sanırım sen hamişsin? hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebişini maşallah barekallah...

Agda yapin bnde kardesimin ilk tuylerini agdayla aldim utanmamasi icin bn kndime ilk onun yaninda yaptim sonra bazen sen cek dedim cektirdim sonra onda bn yaptim zaten bikere cekmekle tutusturdugum bolgedeki tum tuyler gelince cok sevindi

Eki Görüntüle 591895
Bende bundan kullaniorum :)
Ve bende memnunum

kızınız kaç yaşında merak ettim. benim kardeşim 7. sınıfa gidiyo daha tüylerini almadı hiç :)

Back